Borrel Nijmegen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 25 augustus 2019
Tijd: 15:00
Type: Cafe & Party
Website: www.poink.info

Locatie:

Naam: Café Marcus-Antonius
Straat: Sint Antoniusplaats 15
Postcode: 6511 TR
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Lesbisch borrelen in Nijmegen bij danscafé Marcus Antonius. De borrel begint om 15.00 uur en we zien wel wanneer de laatste dame het pand verlaat.

De 25e augustus is er vanaf 18:00 een BBQ voor vrouwen die van vrouwen houden. Zie aparte event. Vooraf opgeven ivm inkoop (vega of vlees)!

Iedere laatste zondag van de maand organiseert Poink een borrel voor vrouwen-die-op-vrouwen-vallen. Afwisselend in Arnhem en Nijmegen.

We vinden het leuk als nieuwe vrouwen aanhaken. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden. Kom je voor het eerst en wil je eerst even een mailtje sturen? Dat kan altijd via borrelpoink@gmail.com. De mail komt terecht bij Silvie.

Wanneer: Zondag 25 augustus 2019 vanaf 15.00 uur
Waar: Danscafé Marcus Antonius, St Anthoniusplaats 15, Nijmegen
Kosten: Geen, de drankjes zijn voor eigen rekening
Aanmelden: Niet nodig, mag wel via borrelpoink@gmail.com

Poink organiseert activiteiten voor en door vrouwen-die-van-vrouwen-houden (25+, LBT+) in regio Arnhem-Nijmegen. www.poink.info


Ook op facebook: https://www.facebook.com/events/370590563650016/


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Ze wil naar een seksfeest

Zij & seks: 'Lijkt het je niet geil, al die lijven om ons heen?' Het riep bij mij het beeld op van een soort slangenkuil vol glibberige vrouwenlichamen.

Lees verder

Stukjes

Mooi en Onontkoombaar: De voorstelling van Corrie van Binsbergen en Frédérique Spigt is met lof ontvangen en nog tot eind maart te zien.

Lees verder

Koppelpogingen

Dilemma: Mijn vrienden proberen me steeds maar te koppelen, maar ik ben happy single op het moment en de koppelpogingen beginnen vervelend te worden. Wat zou jij doen?

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden