Mosse 2019 | David Weissman

Algemene informatie:

Geplaatst door: donyavh
Datum: 18 september 2019
Tijd: 17:30-19:30
Type: Film
Website: https://www.facebook.com/events/432257897425097/

Locatie:

Naam: OBA Amsterdam
Straat: Oosterdokskade 143
Postcode: 1011 DL
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

In dit jubileumjaar wordt op woensdag 18 september vanaf 17:30 uur een tweede Mosse Lezing gehouden door filmmaker David Weissman.


David Weissman is een door een Emmy Award genomineerde filmmaker en activist. Hij is vooral bekend van de veelgeprezen documentaires We Were Here (2011) en The Cockettes (2002). Hij is op dit moment bezig met een project genaamd Conversations with Gay Elders: een serie van diepgaande interviews en documentairesSeksuele zelfontdekking gaat vooraf aan het tijdperk van Stonewall en homo-bevrijding.


Na de lezing, de receptie en een dinerpauze, een aflevering van David's Conversations, met 77-jarige Kerby Lauderdale uit Portland, Verenigde Staten. Deze screening begint om 20:30 uur. 


Beide evenementen vinden plaats in de OBA op Oosterdokskade 143 en zijn gratis. Reserveren is niet verplicht.


Twee dagen voor de lezing, op maandag 16 september, zal het Queer & Migrant Film Festival We Were Here and The Cockettes vertonen in de Cinema of the Dam in Amsterdam. [info: www.cinemaofthedamd.nl]


Zie ook: https://www.facebook.com/MosseFonds/ 


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Ze wil naar een seksfeest

Zij & seks: 'Lijkt het je niet geil, al die lijven om ons heen?' Het riep bij mij het beeld op van een soort slangenkuil vol glibberige vrouwenlichamen.

Lees verder

Stukjes

Mooi en Onontkoombaar: De voorstelling van Corrie van Binsbergen en Frédérique Spigt is met lof ontvangen en nog tot eind maart te zien.

Lees verder

Koppelpogingen

Dilemma: Mijn vrienden proberen me steeds maar te koppelen, maar ik ben happy single op het moment en de koppelpogingen beginnen vervelend te worden. Wat zou jij doen?

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden