Mijn (toekomstig) regenbooggezin

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 2 november 2019
Tijd: 13:00
Type: Workshop
Website: https://shoutwageningen.nl/mijn-toekomstig-regenbooggezin/

Locatie:

Naam: SHOUT Wageningen
Straat: Burgtstraat 1
Postcode: 6701 DA
Plaats: Wageningen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Informatiebijeenkomst over roze ouderschap: Mijn (toekomstig) regenbooggezin

Kinderen krijgen, is voor veel jongeren nog lang niet aan de orde, maar het houdt LHBT-jongeren wel vaak bezig omdat het toch een lastige kwestie is. Wat moet je doen als je op hetzelfde geslacht valt en een kinderwens hebt? Hoe kun je een kind krijgen? Hoe is het wettelijk geregeld? Is het wel goed om met twee mannen of twee vrouwen een kind op te voeden?
Wil jij graag antwoord op deze en andere vragen over roze ouderschap? Kom dan op 2 november 2019 naar de Wilde Wereld in Wageningen. SHOUT Wageningen organiseert in samenwerking met Meer Dan Gewenst de informatiemiddag: Mijn (toekomstige) regenbooggezin. We gaan het hebben over de diverse gezinsvorming, juridische zaken en roze ouders vertellen over hun gezin. We sluiten af met een borrel en dan kan er nog lekker nagepraat worden met de sprekers en anderen over alles rondom roze ouderschap.

Let op, deze bijeenkomst richt zich op mensen die nog geen concrete kinderwens hebben en in een (pre-)oriëntatie fase zitten. Als je al een concrete kinderwens hebt, is een wensouder informatiebijeenkomst van Meer dan Gewenst geschikter om antwoord te vinden op jou vragen en andere wensouders te ontmoeten.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Toename discriminatie

Schrikbarend: Het aantal meldingen van LHBTIQ+ discriminatie is met bijna een kwart gestegen. 'De regenbooggemeenschap en andere minderheden lijken in deze onzekere tijden de zondebok te worden.'

Lees verder

Even opwarmen

Zina is bijna te laat op haar werk en Mijntje biedt aan om haar een lift te geven. Dan kan Zina zich in de auto alvast een beetje voorbereiden op haar eerste klant…

Lees verder

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden