What You See Festival 2019: Dag 2

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 23 november 2019
Tijd: 10:00-04:00
Type: Festival
Website: https://whatyouseefestival.nl/#program

Locatie:

Naam: Theater Kikker
Straat: Ganzenmarkt 14
Postcode: 3512 GD
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht
Land: Nederland

Omschrijving:

What You See Festival: Een eigentijds internationaal kunstenfestival over gender & identiteit in de haarvaten van Utrecht.


Op zaterdag 23 november is de Nederlandse première van de poëtische dansvoorstelling Aquí, Siempre van de Braziliaanse Poliana Lima te zien. In het stuk overdenkt de maker met vier vrouwelijke dansers van verschillende leeftijden het onverbiddelijke verglijden van de tijd. De première kan gecombineerd worden met het werk-in-wording In First Person van Daniel Mariblanca. Mariblanca maakte, tijdens de eerste editie van What You See, grote indruk met de solo 71BODIES 1DANCE. In In First Person zet hij de transitie van de 54-jarige botenbouwer Tonje Havtad centraal. 


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden