Meet the Pink Parents Borrel - met Yora Rienstra

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 28 februari 2020
Tijd: 20:00-23:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.meerdangewenst.nl/activiteit/mtpp-28feb2020/

Locatie:

Naam: tba
Straat: tba
Postcode: tba
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Op vrijdagavond 28 februari 2020 organiseren we een borrel voor roze ouders en wensouders!


Het wordt een avond vooral om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Bij aanvang zullen er sprekers zijn die kort hun eigen ervaringsverhaal zullen vertellen. Iedereen is welkom, of je nu al een gezin hebt of nog wensouders bent. Ook (oudere) kinderen van regenbooggezinnen zijn meer dan welkom!


Ouders kunnen ervaringen uitwisselen, en wensouders en ouders kunnen ook met elkaar in gesprek komen. Dus ook als je nog oriënterend bent en vragen hebt aan ‘pink’ parents, kom gerust!


Welke vragen stellen de kinderen? Wat vertel je je omgeving?  Hoe vertel je je kinderen waar ze vandaan zijn gekomen? Hoe ervaren de ouders en de kinderen hun gezinsvorm? Waarin voelt het voor het voor jou bijzonder? Wat staat ons nog te wachten?


Ben je een roze ouder? Of wil je dat worden? Kom dan naar de Meet de Pink Parents!


Speciale gast


Een van de sprekers is cabaretière, presentatrice, actrice, DJ en moeder; Yora Rienstra. Yora heeft zelf een kind met een vrouw.

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Ik mis je

'Ik jou ook,' tikte ik in. Ik voelde de tranen achter mijn ogen branden. Niet verzenden, niet verzenden. Mijn duim hing boven het knopje. | De vrouw op de brug, deel 25.

Lees verder

LHBTI en geloof

Aan het einde van de Regenboog: Nieuwe podcastserie met verhalen van LHBTI'ers en hun strijd en zoektocht met henzelf en de kerk.

Lees verder

Horoscoop juli 2020

Het is de hoogste tijd om korte metten te maken met constructies waar je ongelukkig van wordt en waar je verder toch geen kant mee op kunt. Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden