Holebibib: Leesclub - Kate Davies - In het diepe

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 5 januari 2020
Tijd: 13:30 - 15:00
Type: Overige

Locatie:

Naam: Het Roze Huis
Straat: Draakplaats 1 en 2
Postcode: 2018
Plaats: Antwerpen
Provincie: Antwerpen
Land: Belgie

Omschrijving:

Ook in januari nodigt de Holebibib jullie uit voor de tweemaandelijkse Leesclub. Dit keer lezen we In het diepe van Katie Davies.

Een humoristisch en zeer openhartig romandebuut over een Bridget Jones-achtige vrouw van in de twintig die ontdekt dat ze misschien op zoek is geweest naar liefde - en, ahum, genot - op de verkeerde plekken.

Tot voor kort had Julia al drie jaar geen seks gehad. Maar nu: * beschuldigt een onenightstand haar ervan dat ze zijn penis heeft gebroken * flirt een seksueel zeer zelfverzekerde lesbienne met haar bij een expositie van confronterende moderne kunt * en vraagt ze zich af of ze een slechte feministe is als ze haar schaamhaar scheert. Julia staat op het punt erachter te komen dat ze op de verkeerde plekken heeft gezocht naar liefde en bevrediging, dat wil zeggen: bij mannen. Haar nieuwe, opwindende lesbische leven begint. In het diepe is een onvergetelijke, vrijmoedige en heel grappige roman over de liefde, vriendschap en uit de kast komen, die zowel de beste als de slechtste seks bevat die je ooit zult lezen. Een smeuïge zoektocht door de valkuilen en verleidingen die we tegenkomen op het verraderlijke - en vaker nog absurde - pad dat naar liefde en zelfkennis leidt.

Dit is een gratis event, geen inschrijvingen/tickets.

Dit event wordt gesteund door Stad Antwerpen en Centrum Gelijke Kansen Vlaanderen.

Deze locatie is toegankelijk voor mensen met een rolstoel. Indien je vragen hebt over de locatie kan je ons mailen via info@hetrozehuis.be

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden