Femmazing speeddate Amsterdam 45+

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 27 september 2020
Tijd: 19:00 - 22:00
Type: Overige
Website: https://speeddateamsterdamseptember.entranz.nl/

Locatie:

Naam: Grolsch Boulevard Fourteen
Straat: Arena boulevard 598
Postcode: 1101DS
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Op zondag 27 september om 19:00 uur organiseert Femmazing sunday evening speeddate, een speeddate event voor single vrouwen van 45 jaar en ouder.Uitleg


 


We starten de avond met een glaasje bubbels of voor de dames die geen zin hebben om te drinken een drankje zonder alcohol. Na een korte uitleg zullen we starten met de speeddate.

Je hebt 2 uur de tijd om ongeveer 20 vrouwen te leren kennen, om de 4 minuten klinkt de bel en wisselen we van date. Na elke date vul je op je matchkaart in of je in de ander een match ziet en geïnteresseerd bent in een eventuele vervolg date.

Natuurlijk is er ondertussen ook nog even tijd voor een kleine adempauze, de mogelijkheid om wat te drinken te bestellen en zullen we jullie voorzien in wat lekkere borrelhapjes.Het speeddaten zal plaatsvinden in de bar Boulevard Fourteen, The Place To Be om op zondag 27 september  leuke vrouwen te ontmoeten.


 


Na het afsluiten van het speeddate event kan er nog een drankje gedronken worden.
Vervolgens ontvang je binnen 48 uur een matchmail met daarin de voornaam en het telefoonnummer van je eventuele matches.Tijdsplanning:
19:00 uur  Welkomstdrankje
19:15 uur    Korte uitleg
19:20 uur   Speeddate ronde 1
20:00 uur Pauze
20:15 uur   Speeddate ronde 2
21:00 uur  Pauze/hartige hapjes
21:15 uur    Speeddate ronde 3
22:00 uur Afsluiting
 


​Informatie

Waar: 
Boulevard Fourteen


Arenaboulevard 598


1101 DS Amsterdam

Parkeren:


Parkeren kan in diverse garages in de omgeving. De dichtstbijzijnde garage is P6 (direct onder Pathé Arena). P1 bevindt zich onder de Johan Cruijff ArenA, P9 bij het Courtyard by Marriott hotel, P4 en P5 bevinden zich onder Woonmall Villa Arena.OV:


Vanaf Station Bijlmer Arena loopt je direct tegen Boulevard Fourteen aan.Wanneer en hoe laat:


Zondag 27 september


19:00 – 22:00 Speeddate

Prijs: 
€ 25,00
 


Leeftijdscategorie:


45 jaar en ouder.

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Meisjesjongensmix - Docu

Als je jongen én meisje tegelijk bent, waar hoor je dan bij? Het is de eerste documentaire vanuit het perspectief van een interseksekind. Wen Long (9) vertelt haar verhaal.

Lees verder

Drie-eenheid

Zij & Seks: 'We zijn alle drie heel verschillend maar heel erg gek op elkaar. We hebben een relatie met z'n drieën en alles is bespreekbaar.'

Lees verder

Deux

Nina en Madeleine hebben al jarenlang een liefdevolle maar geheime relatie. Dan slaat het noodlot toe en komt hun geheim langzaam aan het licht… Vanaf deze week in de bioscoop.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden