Diner voor single roze dames

Algemene informatie:

Geplaatst door: Pieta1970
Datum: 21 maart 2020
Tijd: 17.00 uur
Type: Overige
Website: https://www.genietenvaneten.nl

Locatie:

Naam: Genieten van Eten/Monique Rikkers
Straat: Bredevaert 43
Postcode: 5171 MH
Plaats: Kaatsheuvel
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

Superleuk diner.


Speciaal voor dames die single zijn en op dames vallen. Lekker eten en interessante vrouwen ontmoeten! En wie weet, ontmoet je vanavond die leuke, lieve vrouw van je dromen?


Een diner voor gay ladies is een gezellige en vooral lekkere manier om in een ongedwongen sfeer interessante vrouwen te ontmoeten. Monique ontvangt je gewoon bij haar thuis in Kaatsheuvel. Tijdens de avond worden eerst smakelijke hapjes geserveerd en later staat er een heerlijk buffet klaar.


De prijs van deze gezellige avond is inclusief drank en kost slechts Euro 39,95.


Lijkt het je wat en heb je er zin in? Geef je op door het aanmeldformulier van de website in te vullen. Daarna ontvang je een mail met alle info. 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Luister!

Thuis is er ook genoeg moois te zien en te doen. Daarom hier een lijstje fijne podcasts om je de coronacrisis door te helpen: Poëzie, feminsme, politiek, ANNE+ en meer!

Lees verder

'Niet lesbisch'

'Droom je wel eens van vrouwen?' 'Fantaseer je over vrouwen?' Ik klikte op nee, de uitkomst was negatief. Ik begreep het niet. | De vrouw op de brug – deel 3.

Lees verder

Horoscoop april 2020

'Speel je met de gedachte om uit de kast te komen bij vrienden, familie of op werk? Er is geen beter moment dan deze maand.' Wat staat jou te wachten? Lees het hier.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden