Online workshop verbinding

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 9 mei 2020
Tijd: 20:00-21:30
Type: Workshop
Website: https://www.facebook.com/events/241455880303510/

Locatie:

Naam: Online
Straat: Online
Postcode: Online
Plaats: Online

Omschrijving:

Je meer verbonden voelen met anderen en jezelf in deze Coronatijd?


De maatregelen rondom Corona hebben veel maatschappelijke en persoonlijke impact. Je mag/kunt weinig sociale contacten hebben en wordt daardoor meer teruggeworpen op jezelf. Onder die omstandigheden is het moeilijker om verbinding te blijven voelen, met jezelf én met de mensen om je heen.


Poink organiseert samen met Lotte Kaptijn een workshop die je daarbij gaat helpen. We gaan ons met een groep LBT-dames via videobellen op een diepere laag met onszelf verbinden en daarmee vanzelf met andere mensen. Dit gaan we doen door middel van meditatie, delen, uitleg over hoe verbinding werkt – dat het begint bij jezelf- en wat factoren zijn die dit kunnen verstoren.


Daarna houden we een soort ‘talking circle’; een veilige setting waarin je kunt delen wat het onderwerp verbinding in jou oproept en waar verbinding voor staat bij jezelf. We zorgen ervoor dat ieder zijn eigen ervaring mag hebben en deze veilig kan delen zonder dat anderen daar hun mening over gaan geven. Als je uitspreekt wat er in je leeft, ontstaat verbinding, zowel met jezelf als met de mensen in de groep.


Wil je dit ook, meer verbinden met jezelf en anderen? Meld je aan via: poinkverbinding@gmail.com


Wanneer: zaterdag 9 mei 2020


Tijd: 20 uur


Locatie: videobellen via je eigen telefoon, tablet of laptop


Kosten: 7,50 euro incl. de Poink euro


Aanmelden: poinkverbinding@gmail.com


Ik zal mezelf ook even voorstellen:


Ik ben Lotte Kaptijn en ben graag buiten in de natuur, hou van boulderen, mooie films, spelletjes en spiritualiteit met twee voeten op de grond. Sinds 1,5 jaar volg af en toe activiteiten bij Poink. Mooie, respectvolle initiatieven waarbij ik leuke mensen heb ontmoet.


Met de oproep vanuit Poink voor on-line initiatieven kwam er meteen een idee omhoog. Mensen met zichzelf en anderen in contact brengen in deze uitdagende Corona tijd. Zelf ben ik zo’n 20 jaar bezig met persoonlijke ontwikkeling en bewustwording (Uit Handen) en werk sinds 10 jaar als ZZPer vanuit mijn praktijk voor massage en bewustwording en sinds 1,5 jaar bied ik ook therapie en coaching sessies aan (Vrij Leven). In beide praktijken merk ik dat de sleutel tot beter in je vel zitten verbinding is. Dit begint bij verbinding met jezelf en weerspiegelt zich in de verbinding met je omgeving.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

L'arche de Noé

Het verhaal over een groep LHBTIQ jongeren die zijn verstoten door hun familie. Ze hebben allemaal het verlangen om te bestaan, om hun plaats in de samenleving te vinden. Te zien vanaf 16 mei.

Lees verder

Verkeerde kant

'Ze hebben haar tegen de muur gegooid, in haar gezicht geslagen, geschopt en bloedend achtergelaten, alleen maar omdat ze lesbisch was.' – Fran & The City, deel 11.

Lees verder

Babs: Half

Ritmisch, energiek en verhalend: producer en songwriter Babs brengt op 3 mei haar vijfde EP uit, over de zoektocht naar haar roots en identiteit. De release wordt ondersteund met een clubtour door het land.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden