De Pride Bingo Show in de Kerk

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 3 juni 2020
Tijd: 20:00 - 22:30
Type: Overige
Website: https://www.facebook.com/events/667088177186906/

Locatie:

Naam: Via internetverbinding vanuit je huis
Straat: --
Postcode: --
Plaats: Via internetverbinding vanuit je huis
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

 



Woensdag 3 juni zijn onze diva's terug van een welverdiende break. Na 5 succesvolle afleveringen mogen ze weer verschijnen op de digitale beeldbuis en omdat ze jullie enorm gemist hebben is deze aflevering NOG MEER glitters, roze veren en diva's dan jullie al gewend zijn van ons heerlijke presentatie duo De Drag Zonder Naam en Ronald Mol!

En ja, je leest het echt goed! De Pride Bingo Show vanuit EEN KERK!

Met heel veel dank aan de Oranjekerk en ONZE ENIGE ECHTE REGENBOOG DS. WIELIE ELHORST! Die jullie wellicht al kennen van onze vorige afleveringen!

----------------------------------
Voor 5 euro speel je de hele avond mee en maak je natuurlijk zoals altijd weer kans op de meest geweldige prijzen en het mooie is dat de opbrengst elke week naar een goed doel gaat! Dit keer is het goede doel de LHBTI Daklozen opvang in Amsterdam.

Om mee te kunnen spelen dien je je aan te melden via bepride.nl/bingo - De rest wijst zich vanzelf!

Wij hebben er zin in!


 


Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Volleybal: Netzo & EuLeVoTo

Europees Lesbische Volleybaltoernooi in Amsterdam: de 33e editie van EuLeVoTo is dit weekend. We spreken Megan, over volleybal, het toernooi en de Amsterdamse queer vereniging Netzo.

Lees verder

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden