Mountainbiken

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 20 juni 2020
Tijd: 11:00
Type: Sport
Website: https://poink.info/mountainbiken-zaterdag-20-juni-2020/

Locatie:

Naam: De Dolfijn
Straat: volgt na aanmelding
Postcode: volgt na aanmelding
Plaats: Mook, bij Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Wie heeft ook zo’n zin om samen buiten te sporten? Het mag zo langzamerhand weer, en dus klimt Poink op het, ietwat aangepaste, mountainbike-zadel! Ga je mee?


We gaan zaterdag 20 juni naar Mook, in de buurt van Nijmegen. De tocht is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. In verband met Corona delen we de groep op in clubjes van maximaal vier, volgens de richtlijnen van de NFTU. De groepjes vertrekken een paar minuten achter elkaar. Binnen die groepen houden we anderhalve meter afstand.
Tijdens de pauzes zijn we, op afstand, allemaal samen. Onderweg en aan het eind komen we ijsjes en taart tegen! Maar het is ook handig als je zelf een flesje of bidon en wat te lunchen meeneemt, omdat de horeca nog beperkt open is.


We verzamelen om 11.00 uur. De route is ongeveer 25 km. Totaal met pauze zijn we ongeveer 4 uur onderweg. Na afloop kunnen we voor wie wil gezamenlijk wat drinken en misschien eten in Mook (bij Nijmegen).


Inschrijven kan tot 13 juni, geef daarbij aan of je een MTB (€13,50) en/of helm (€1,50) wilt huren. Verdere kosten zijn de Poink euro en eventuele hapjes of drankjes onderweg en na afloop bij de Dolfijn in Mook.


Deze Poink-activiteit wordt georganiseerd door Tillie en Marjon.


Wanneer: zaterdag 20 juni 2020, 11:00 tot 16:00 uur.
Waar: Mook (bij Nijmegen), De Dolfijn
Kosten: €1 poink euro. Huur MTB €13,50. Huur helm €1,50
Aanmeldenmountainbikepoink@gmail.com
Graag aanmelden uiterlijk 13 juni 2020


www.poink.info


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Zichtbaar en bang

'Mijn wens voor Lesbian Visibility Day is dat iedereen zichzelf mag zijn, zonder veroordeeld te worden door anderen. Voor mezelf wens ik dat ik wat meer lef krijg om te gaan staan voor wie ik ben.'

Lees verder

Toename discriminatie

Schrikbarend: Het aantal meldingen van LHBTIQ+ discriminatie is met bijna een kwart gestegen. 'De regenbooggemeenschap en andere minderheden lijken in deze onzekere tijden de zondebok te worden.'

Lees verder

Even opwarmen

Zina is bijna te laat op haar werk en Mijntje biedt aan om haar een lift te geven. Dan kan Zina zich in de auto alvast een beetje voorbereiden op haar eerste klant…

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden