Bi-Café Nijmegen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 7 augustus 2020
Tijd: Vanaf 20.00 uur
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/BiCafeNijmegen/

Locatie:

Naam: Marcus-Antonius
Straat: St. Anthoniusplaats 15
Postcode: 6511 TR
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Ook in de zomer gaan we enthousiast door. De vorige keer waren er ruim 20 mensen, dus de behoefte aan ontmoeting groeit. Zeker in de tijd van Corona.

Het Bi-café is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor mensen die zich op de een of andere manier tot mensen van meer dan 1 geslacht of gender aangetrokken (kunnen) voelen, ongeacht hoe je je in de praktijk gedraagt of hoe je jezelf identificeert. Ook partners, vrienden, familie en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom voor een drankje, een praatje, het stellen van vragen, het uitwisselen van ervaringen, een bitterballetje, een dansje enz.

Voor nieuwe mensen en mensen die met vragen zitten zijn er altijd gastmensen aanwezig om mensen op te vangen. zij zijn herkenbaar aan hun zwarte T-shirt met Bi-café logo.

Aan het begin van de avond zitten we vooraan bij het raam, als het drukker wordt verhuizen we naar achteren of, als het weer dat toelaat, naar het terras.

Ivm Corona hanteert Marcus-Antonius een gezondheidsprotocol wat uiteraard ook voor ons geldt. Dat betekent dat er binnen maximaal 30 mensen mogen zijn, en op het (overdekte en verwarmde) terras ongeveer evenveel. Verder houden we 1,5 meter afstand. Er wordt aan de deur geteld, en vol is vol. Dus als je zeker wilt zijn dat je naar binnen kunt, zorg dat je op tijd bent.

Als je verkoudheidsklachten of koorts hebt, blijf dan thuis. Bij de ingang worden nog enkele andere vragen gesteld ter controle.

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder

Sara Kroos is terug

'Het belooft een vrolijk chaotische avond te worden (...) met scherpe humor, lieve liedjes, ongemakkelijke situaties en een gezellige, sarcastische ondertoon nu ze boven de veertig is en vier jaar op de bank heeft gelegen.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden