Roze Filmdagen Pride Rotterdam

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 22 september 2020
Tijd: 11:00-21:45
Type: Film
Website: https://rotterdam-pride.com/

Locatie:

Naam: LantarenVenster
Straat: Otto Reuchlinweg 996
Postcode: 3072 MD
Plaats: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Dinsdag 22 september is het zover: Voor het eerst zullen enkele hoogtepunten van Roze Filmdagen worden vertoond tijdens Pride Rotterdam.


Eén van de titels die op deze dag worden gepresenteerd door Roze Filmdagen is de lesbische romantische komedie genaamd Ellie & Abbie (& Ellie's dead aunt)


 


Beschrijving


Heerlijke romantische komedie waarin studente Ellie rebelse Abbie leuk vindt. Graag zou ze Abbie mee uit willen vragen. Ze bedenkt een plan maar ineens verschijnt Tara, de geest van Ellie’s overleden lesbische tante. En Tara, een activistische lesbienne in de jaren ‘80, komt met nogal wat ongevraagd maar goedbedoeld advies en hulp! 


Lees hier meer: https://www.lantarenvenster.nl/programma/ellie-abbie-ellies-dead-aunt/ 


Over Rotterdam Pride


Rotterdam Pride is een verbindende organisatie die seksuele, sekse, culturele en genderdiversiteit op een positieve manier zichtbaar maakt door middel van cultuur, kennis en entertainment. We zijn te gast in theater LantarenVenster aan de Wilhelminapier, een prachtige locatie!

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Queer & mentale gezondheid

LIVECAST: Ervaringen en perspectieven vanuit de LHBTQI+ gemeenschap op mentale gezondheid en de geestelijke gezondheidszorg. – Pakhuis de Zwijger.

Lees verder

Shirley

Elisabeth Moss speelt de rol van de beruchte schrijfster Shirley Jackson. Zij en haar man, professor Hyman, nemen het jonge koppel Rose en Fred in huis... Deze week in de bioscoop.

Lees verder

Rotterdam Pride 2020

Kunsthal wordt episch centrum van de Rotterdam Pride Conference 2020. De zevende editie van Rotterdam Pride zal een aangepaste maar geen mindere editie worden.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden