L-week: Film - Mon nom est Clitoris

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 2 oktober 2020
Tijd: 20:00 - 21:30
Type: Film
Website: https://www.hetrozehuis.be

Locatie:

Naam: De Studio
Straat: Maarschalk Gerardstraat 4
Postcode: 2000
Plaats: Antwerpen
Provincie: Antwerpen
Land: Belgie

Omschrijving:

Twaalf jonge vrouwen van 20 tot 25 jaar vertellen het verhaal van hun seksualiteit sinds hun kindertijd. In hun kamer, met een gezichtscamera, vallen ze ten prooi aan dezelfde reeks vragen van de twee vrouwelijke regisseurs. Ze herinneren zich de eerste sensaties, de gevaarlijke verkenningen, de gesprekken in het donker en de onverwachte obstakels. Allen worden op hun eigen manier bewogen door dezelfde impuls: de zoektocht naar een vervullende, vrije en egalitaire seksualiteit.

Deze Franse documentaire is een dialoog tussen jonge vrouwen over vrouwelijke seksualiteit. Met communicatieve vrijheid, moed en humor delen ze hun ervaringen en hun verhalen, in de wens de wereld om hen heen te veranderen en het recht van vrouwen op geïnformeerde seksuele voorlichting te vrijwaren, vrij van beperkingen en taboes.

--- Prijzen en link voor tickets binnekort beschikbaar ---

Dit event is Covid-19 proof!! Denk aan jullie mondmasker. 
Geen mondmasker= geen deelname.
Deze locatie is toegankelijk voor mensen met een rolstoel. 
Dit event wordt gesteund door Stad Antwerpen en Gelijke Kansen Vlaanderen.
Blijf op de hoogte door de pagina van de L-week te liken.

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Queer City Walk Utrecht

Historische gebeurtenissen en bijzondere inwoners door de jaren heen; Wat maakt de Utrechtse queer geschiedenis zo bijzonder? We spraken Marijke Huisman van Queer-U-Stories.

Lees verder

Gynaecologische hulp

Gezocht: Ervaringen van lesbische vrouwen die met gynaecologische klachten bij een arts zijn geweest. Doe mee met het onderzoek en help de hulpverlening verbeteren!

Lees verder

Kastdeuren en pizza

'Die wijven ook altijd. Op een dag kom je de goeie tegen, geloof mij maar.' Mona was er de hele middag en ook Lisa voegde zich bij het bonte gezelschap. – Fran & The City, deel 9.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden