COC Songfestival

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 28 november 2020
Tijd: 20:00-22:00
Type: Festival
Website: https://www.facebook.com/events/306523223869460

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Sound Of Our Harmony #onlineshow #coronaproof


Op zaterdagavond 28 november 2020, de avond waarop eigenlijk de 26ste editie van het COC Songfestival had moeten plaatsvinden, presenteren COC Midden-Nederland en het Landelijk Team COC Songfestival de online show 'COC Songfestival: Sound Of Our Harmony'. De show wordt mede mogelijk gemaakt door het Bob Angelo Fonds.


Helaas niet vanuit het theater waar de finale eigenlijk zou worden gehouden, maar vanuit verrassende 'coronaproof' thuissituaties trakteren we je op een muzikale 'feel good' show. Een show waarin we terugblikken op de historie van het festival en de editie van vorig jaar. Met bijzondere gasten en muzikale bijdragen hopen we je een fijne avond te bezorgen in deze vreemde tijd.


In de komende weken maken we bekend wie er allemaal te zien zullen zijn tijdens de show.

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Sound Of Our Harmony

COC Songfestival presenteert verrassende online show 'Sound Of Our Harmony'. Het belooft een muzikale 'feel good' show te worden en is via diverse kanalen te zien.

Lees verder

The Haunting of Bly Manor

Horror! Een 'lesbisch liefdesverhaal met geesten', getraumatiseerde kinderen, een nanny, huishoudster, een tuinier en ongeziene krachten, te zien op Netflix.

Lees verder

Meisje, vrouw, anders

Volg de levens van twaalf vrouwen - waaronder een non-binaire social media-influencer en een lesbische toneelschrijver - die elk op zoek zijn naar iets, in tijden van verdeeldheid.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden