Paarse Vrijdag

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 11 december 2020
Tijd: 00:00-00:00
Type: Groot Event
Website: https://www.paarsevrijdag.nl/

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

STA OP voor de gelijkheid


STA OP voor rechtvaardigheid


STA OP voor respect


STA OP voor inclusiviteit


STA OP voor de liefde


STA OP voor wat je voelt


STA OP voor iedereen


Een meerderheid van 87 Tweede Kamerleden staan samen met de GSA op voor een veilige school voor iedereen! Laat zien dat jij hier ook voor opstaat en deel deze post in jouw story #STAOP.


Draag op 11 december paars naar school om te laten zien dat jij oké bent met alle genders, sekse en seksualiteiten. STA OP & kleur jouw school paars!


Bestel jouw gratis Paarse Vrijdag pakket via: www.paarsevrijdag.nl


#PaarseVrijdag #TimHofman #ArieSlob #TweedeKamer #Motie #GSA #GSANetwerk


Voor het eerst vieren we dit jaar Paarse Vrijdag ook op basisscholen! Hiermee dragen we bij aan een veilig schoolklimaat voor iedereen, wie je ook bent, en op wie je ook verliefd wordt. 


Om zoveel mogelijk basisscholen paars te laten kleuren, hebben we een gratis Paarse Vrijdag actiepakket gemaakt, met daarin onder andere posters, een prentenboek en les ideeën om met dit onderwerp aan de slag te gaan.


Dus, lieve leerkrachten, ouders en schoolleiders, vergeet niet om een *gratis* pakket te bestellen op www.paarsevrijdag.nl. 


Wacht niet te lang, want op=op!

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden