Seks! Genot aan Bod

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 8 maart 2021
Tijd: 19:00-21:00
Type: Workshop
Website: https://www.facebook.com/events/877510633014211

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Seks! In de biologielokalen werd er wel over gesproken, maar leraren hielden het vaak zakelijk en eenzijdig. Het ging over heteroseks en voorbehoedsmiddelen, en de plaatjes in de boeken gaven een beperkte blik op de anatomie van het lichaam. Plezier, genot en andere ingrediënten die kunnen leiden tot een lekkere sekspartij bleven achterwege.


Ter ere van internationale vrouwendag gooien we het bij Studio/K op 8 maart over een andere boeg. (Ervarings)deskundigen komen praten over seks, maar dan inclusief en gericht op genot. Lijven, relaties en vulva’s zullen in alle soorten en maten aan bod komen. We trappen af met een vernieuwende seksuele voorlichting, gegeven door Belle Barbé. Zij is expert op het gebied van jongeren en seksualiteit en auteur van het boek Ik&seks.


Vervolgens kun je een workshop of gesprek naar keuze bijwonen. De seksshop Mail & Female doet een vulva demo over het geven van een yonische massage. De kleren hoeven niet uit, maar het belooft interessant en educatief te worden. Je kunt ook kiezen voor De Kutmannen: zij zijn YouTubers die praten over trans zijn. Ze zullen met een speciale gast uitgebreid in gesprek gaan over seks. Ook hebben we SKSPRAAT uitgenodigd. Zij maken zich hard om seks bespreekbaar te maken en zijn benieuwd naar de ervaringen van het publiek. Niets is taboe, we zorgen voor een veilige omgeving. Klinkt goed in de oren, toch?


Voor €7,50 heb je een ticket, en die kun je kopen op de website via deze link: https://tickets.studio-k.nu/.../steps/start/show/525148  


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Queer City Walk Utrecht

Historische gebeurtenissen en bijzondere inwoners door de jaren heen; Wat maakt de Utrechtse queer geschiedenis zo bijzonder? We spraken Marijke Huisman van Queer-U-Stories.

Lees verder

Gynaecologische hulp

Gezocht: Ervaringen van lesbische vrouwen die met gynaecologische klachten bij een arts zijn geweest. Doe mee met het onderzoek en help de hulpverlening verbeteren!

Lees verder

Kastdeuren en pizza

'Die wijven ook altijd. Op een dag kom je de goeie tegen, geloof mij maar.' Mona was er de hele middag en ook Lisa voegde zich bij het bonte gezelschap. – Fran & The City, deel 9.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden