Online speeddate

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 25 mei 2021
Tijd: 20:00
Type: Overige
Website: https://www.facebook.com/events/450531646017444

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Online speeddate - ontmoet, klets & deel - leeftijd 25 jaar en ouder

 

Online Speeddate vrouw-vrouw (25+) – Dinsdagavond 25 mei 2021

Is het voor jou óók tijd om nieuwe lesbische vrouwen (LBTQ+) te leren kennen? Poink organiseert een online speeddate avond ‘ontmoet, klets & deel’ voor lesbische vrouwen. Om op een prettige manier in contact te komen met nieuwe vrouwen.

We creëren een sfeer waarin je elkaar kunt ontmoeten, met elkaar in gesprek kunt raken en met elkaar kunt delen. Als het je insteek is om “snel een vrouw te scoren”, raden we je van harte aan om elders te zoeken. Binnen de Poink speeddate geven we graag ruimte aan ontmoetingen waarin openheid, wederzijds respect, diepgang en oprechte nieuwsgierigheid centraal staan. En uiteraard mag de liefde daarbij!


Een leuke manier om elkaar te leren kennen. Ongedwongen. Online. Vanuit huis.

 

De speeddate is deze keer voor vrouwen vanaf 25 jaar. Poink organiseert speeddates voor diverse leeftijden, informeer gerust via speeddatepoink@gmail.com

Je kunt alleen meedoen aan de online speeddate als je je verbindt aan de gespreksregels. Zo zorgen we voor een veilige en prettige sfeer. Ook heb je een laptop of computer nodig met webcam en microfoon. Lees hier meer over de ins en outs van een online Poink speeddate. https://poink.info/een-online-ontmoeting-speeddate/

De speeddate kost 6 euro.
Er kunnen maximaal 14 vrouwen meedoen. Aanmeldingen lopen via de mail.
De Poink-speeddate wordt georganiseerd door Lenny en Marianne.

HOE WERKT HET?
• Je hebt een laptop of computer nodig met internet, een webcam en een microfoon (telefoon kan ook, maar op een laptop of computer heb je het beste beeld).
• Meld je aan en maak 6 euro over
• Zet de datum/tijd in je agenda!
• Check alsjeblieft vooraf zelf je camera en geluid!
• Enkele dagen voor de speeddate ontvang je een inloglink
• Op de dag en tijd van het event klik je vanaf 19:30 op de persoonlijke link en kom je vanaf 19:45 op de speeddate meeting terecht. De gastvrouwen Marianne en Lenny heten je welkom.
• Tijdens de speeddate ga je 1-op-1 met elkaar in gesprek.
• Als je graag nog eens verder kletst met één of meerdere vrouwen, kun je dat op het einde van de avond kenbaar maken aan elkaar.

Korte info
Online vrouw-vrouw speeddate 25+
“Ontmoet, klets & deel”
Datum: Dinsdag 25 mei 2021 van 20:00 tot 22:00
Gastvrouwen: Lenny en Marianne
Locatie: online via ZOOM
Kosten: 6 euro per persoon
Aanmelden: speeddatepoink@gmail.com


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

TranScreen 2021

Transgender Filmfestival dit jaar online, met internationale films, discussie panels en workshops, speciale aandacht voor sport en extra ruimte voor transgender jeugd.

Lees verder

Moet ik afstand nemen?

'Mentaal ben ik normaliter sterk en stabiel, maar het almaar op eieren lopen, elk woord op een goudschaaltje moeten leggen, sloopt me totaal.' Wat zou jij doen? #dilemma

Lees verder

De Brabantse Potcast

'Het gaat niet alleen over potten, maar over LHBT. Ons doel is om serieuze onderwerpen met het gemoedelijke Brabantse te combineren en bespreekbaar te maken.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden