Let's talk about.... LHBTIQ+ veiligheid

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 7 mei 2021
Tijd: 19:30-21:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/events/475923573832220

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Blok vrijdag 7 mei in je agenda, er is een activiteit van Grown Up Queers , dé groep voor LHBTQIA+ jongvolwassenen tussen de 18 en 28 jaar. De theaters zitten nog potdicht, dus we brengen graag het theater naar jullie toe! Met een online voorstelling van Live Your Story.


Queer Stories: een voorstelling die de diepte in gaat over het leven dat je tegemoet gaat als jong queer persoon. Over labels, je identiteit, veiligheid, discriminatie. Live Your Story wil hoopvolle verhalen vertellen aan jongeren die al veelvuldig met het onderwerp bezig zijn.


Vrijdag 7 mei om 19:30 uur: Queer Stories van Live Your Story! Voor meer informatie kan je een bezoekje brengen aan hun website: liveyourstory.nl/queer-stories


Let's talk about... LHBTIQ+ veiligheid


Teveel LHBTIQ+'ers zijn nog steeds dagelijks het slachtoffer van discriminatie, geweld, pesterijen en intimidatie. Daarom organiseren COC Midden-Nederland en Art. 1 Midden-Nederland samen een online panelgesprek over LHBTIQ+ veiligheid.


De line-up met bijzondere gesprekspartners verschijnt binnenkort. Eén ding is zeker: dit panelgesprek wil je niet missen! Het gesprek wordt geleid door Laura van Nieuwenhuijze, voorzitter van COC Midden-Nederland.


Volg dit event om op te hoogte te blijven van de sprekers.


Mocht jij het slachtoffer zijn van LHBTIQ+ discriminatie of -geweld, meld dit dan eenvoudig en snel (en anoniem) via www.weblijvenonszelf.nl. 


Voor alle activiteiten van Grown Up Queers geldt: je hoeft niet lid te zijn van Grown Up Queers of van COC Midden-Nederland, iedereen tussen de 18-28 jaar is welkom! Wil je erbij zijn? Meld je aan! Stuur een mail naar grownupqueers@cocmiddennederland.nl.


LET OP: VOL = VOL 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

TranScreen 2021

Transgender Filmfestival dit jaar online, met internationale films, discussie panels en workshops, speciale aandacht voor sport en extra ruimte voor transgender jeugd.

Lees verder

Moet ik afstand nemen?

'Mentaal ben ik normaliter sterk en stabiel, maar het almaar op eieren lopen, elk woord op een goudschaaltje moeten leggen, sloopt me totaal.' Wat zou jij doen? #dilemma

Lees verder

De Brabantse Potcast

'Het gaat niet alleen over potten, maar over LHBT. Ons doel is om serieuze onderwerpen met het gemoedelijke Brabantse te combineren en bespreekbaar te maken.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden