Let's talk about.... LHBTIQ+ veiligheid

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 7 mei 2021
Tijd: 19:30-21:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/events/475923573832220

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Blok vrijdag 7 mei in je agenda, er is een activiteit van Grown Up Queers , dé groep voor LHBTQIA+ jongvolwassenen tussen de 18 en 28 jaar. De theaters zitten nog potdicht, dus we brengen graag het theater naar jullie toe! Met een online voorstelling van Live Your Story.


Queer Stories: een voorstelling die de diepte in gaat over het leven dat je tegemoet gaat als jong queer persoon. Over labels, je identiteit, veiligheid, discriminatie. Live Your Story wil hoopvolle verhalen vertellen aan jongeren die al veelvuldig met het onderwerp bezig zijn.


Vrijdag 7 mei om 19:30 uur: Queer Stories van Live Your Story! Voor meer informatie kan je een bezoekje brengen aan hun website: liveyourstory.nl/queer-stories


Let's talk about... LHBTIQ+ veiligheid


Teveel LHBTIQ+'ers zijn nog steeds dagelijks het slachtoffer van discriminatie, geweld, pesterijen en intimidatie. Daarom organiseren COC Midden-Nederland en Art. 1 Midden-Nederland samen een online panelgesprek over LHBTIQ+ veiligheid.


De line-up met bijzondere gesprekspartners verschijnt binnenkort. Eén ding is zeker: dit panelgesprek wil je niet missen! Het gesprek wordt geleid door Laura van Nieuwenhuijze, voorzitter van COC Midden-Nederland.


Volg dit event om op te hoogte te blijven van de sprekers.


Mocht jij het slachtoffer zijn van LHBTIQ+ discriminatie of -geweld, meld dit dan eenvoudig en snel (en anoniem) via www.weblijvenonszelf.nl. 


Voor alle activiteiten van Grown Up Queers geldt: je hoeft niet lid te zijn van Grown Up Queers of van COC Midden-Nederland, iedereen tussen de 18-28 jaar is welkom! Wil je erbij zijn? Meld je aan! Stuur een mail naar grownupqueers@cocmiddennederland.nl.


LET OP: VOL = VOL 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden