Online Vrouwencirkel - thema

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 21 mei 2021
Tijd: 20:00
Type: Overige
Website: https://poink.info/poink-online-vrouwencirkel-thema-gedachtenkracht-vrijdag-21-mei-2021/

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Een vrouwencirkel is een bijeenkomst van een groep vrouwen van diverse leeftijden en achtergronden. Bij een vrouwencirkel kom je met elkaar tot een diepgaande uitwisseling. Dit alles in een sfeer van vertrouwen en echte aandacht. Alle vrouwen-die-van-vrouwen-houden (LBTQ+) zijn welkom om te komen delen.

Heb jij wel eens dat je ‘s morgens al vrolijk opstaat omdat je iets leuks hebt gepland? Of dat je al baalt bij het opstaan als je denkt aan die stomme vergadering waar je zo tegenop ziet? Wat doen die gedachten met je? Het thema voor deze maand is ‘gedachtenkracht’. Wat voor een effect hebben jouw gedachten op je leven? Aan de hand van een aantal intrigerende filmpjes over positieve en negatieve gedachten (en uitspraken) gaan we met elkaar in gesprek over wat voor een invloed deze gedachten hebben op je dagelijks leven.


Aan de hand van een persoonlijk voorwerp stelt iedereen zichzelf voor tijdens de kennismaking. Zorg ook dat je lucifers en een kaars bij de hand hebt. Via een zelfcompassie meditatie gaan we vervolgens samen op zoek naar onze gedachtenkracht.
We kijken ernaar uit om met elkaar te praten, te lachen en delen en we zijn op zoek naar de onderlinge verbinding. Ieders eigen ervaring krijgt ruimte. We kijken naar jou uit, mooie vrouw.


Online – hoe werkt dat?
Dit is een online vrouwencirkel. We maken hiervoor gebruik van een videobel-programma. Je hoort en ziet elkaar via je telefoon, tablet of laptop.
Meer over hoe een online ontmoeting bij Poink werkt lees je hier

Deze online Vrouwencirkel wordt georganiseerd door Inez & Ilona


Online vrouwencirkel voor lesbische (LBTQ+) vrouwen
Datum: vrijdagavond 21 mei 2021
Tijd: 20:00 tot 21:30
Aanloop: vanaf 19.45 kun je inloggen. Zorg dat je om 20.00 uur helemaal klaar zit
Locatie: online via je eigen laptop, tablet of telefoon
Kosten: 2,50 euro per persoon
Gastvrouwen: Inez & Ilona
Taal: Nederlands
Aanmelden: Vooraf aanmelden is verplicht. Stuur een mail naar poinkvrouwencirkel@gmail.com


Kijk ook eens op onze Facebookpagina.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

TranScreen 2021

Transgender Filmfestival dit jaar online, met internationale films, discussie panels en workshops, speciale aandacht voor sport en extra ruimte voor transgender jeugd.

Lees verder

Moet ik afstand nemen?

'Mentaal ben ik normaliter sterk en stabiel, maar het almaar op eieren lopen, elk woord op een goudschaaltje moeten leggen, sloopt me totaal.' Wat zou jij doen? #dilemma

Lees verder

De Brabantse Potcast

'Het gaat niet alleen over potten, maar over LHBT. Ons doel is om serieuze onderwerpen met het gemoedelijke Brabantse te combineren en bespreekbaar te maken.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden