Vrouwencirkel

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 24 juni 2021
Tijd: 20:00
Type: Overige
Website: https://poink.info/poink-online-vrouwencirkel-thema-gedachtenkracht-donderdag-24-juni-2021/

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:Poink


Online Vrouwencirkel


Thema ‘Gedachtenkracht’


Donderdag 24 juni 2021


van 20.00 tot 21.30, online via Zoom


Aanmelden via poinkvrouwencirkel@gmail.com
Een vrouwencirkel is een bijeenkomst van een groep vrouwen van diverse leeftijden en achtergronden. De vrouwencirkel is bedoeld om tot een diepgaande uitwisseling te komen omtrent hetgeen ons bezig houdt om zo een gezamenlijk groeiproces mee te maken. Dit alles in een sfeer van vertrouwen en echte aandacht. Alle vrouwen-die-van-vrouwen-houden zijn welkom om te komen delen.


Wij hebben besloten om nogmaals het thema gedachtenkracht centraal te stellen omdat dit thema veel los maakt. Heb jij wel eens dat je ‘s morgens al vrolijk opstaat omdat je iets leuks hebt gepland? Of dat je al baalt bij het opstaan als je denkt aan die stomme vergadering waar je zo tegenop ziet? Wat doen die gedachten met je?
Wat voor een effect hebben jouw gedachten op je leven? Aan de hand van een aantal intrigerende filmpjes over positieve en negatieve gedachten (en uitspraken) gaan we met elkaar in gesprek over wat voor een invloed deze gedachten hebben op je dagelijks leven.


Maar we beginnen met een voorstelrondje. Aan de hand van een persoonlijk voorwerp stelt iedereen zichzelf voor tijdens de vrouwencirkel van Poink. Zorg ook dat je lucifers en een kaars bij de hand hebt. Via een zelfcompassie meditatie gaan we vervolgens samen op zoek naar onze gedachtenkracht. Aan de hand van enkele teksten en overwegingen gaan we in gesprek wat dit met jullie doet.


We kijken ernaar uit om met elkaar te praten, lachen en delen en we zijn op zoek naar de onderlinge verbinding. Ieders eigen ervaring krijgt ruimte. We kijken naar jou uit, mooie vrouw.


Online – hoe werkt dat?
Dit is een online vrouwencirkel. We maken hiervoor gebruik van een videobel-programma. Je hoort en ziet elkaar via je telefoon, tablet of laptop.
Meer over hoe een online ontmoeting bij Poink werkt lees je hier

Deze online Vrouwencirkel wordt georganiseerd door Inez & Ilona


Online vrouwencirkel voor lesbische (LBTQ+) vrouwen
Datum: donderdagavond 24 juni 2021
Tijd: 20:00 tot 21:30
Aanloop: vanaf 19.45 kun je inloggen. Zorg dat je om 20.00 uur helemaal klaar zit
Locatie: online via je eigen laptop, tablet of telefoon
Kosten: 2,50 euro per persoon
Gastvrouwen: Inez & Ilona
Taal: Nederlands
Aanmelden: Vooraf aanmelden is verplicht. Stuur een mail naar poinkvrouwencirkel@gmail.com


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Een Zee van Liefde

'Het boek laat kinderen zien dat iedereen verschillend is. Elk gezin is speciaal, maar wat hen verbindt is dat hun ouders van hen houden.'

Lees verder

Regenboogfietspad Utrecht

Dankzij een initiatief van de Utrechtse hogeschoolstudent Elias van Mourik (22) heeft Utrecht sinds deze week het langste regenboogfietspad van de wereld.

Lees verder

Love is Love

'Ik geef mezelf geen label maar definieer me als queer, dat is voor mij een hele mooie omvattende term.' Jasha Elaine wil met haar muziek uitdragen dat liefde universeel is.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden