De Trut is weer open

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 11 juli 2021
Tijd: 22:00-03:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.trutfonds.nl/feest.html

Locatie:

Naam: De Trut
Straat: Bilderdijkstraat 165 E
Postcode: 1057 KP
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

De Trut is een queer disco die al 35 jaar 100% door vrijwilligers georganiseerd wordt en waarvan de winst naar LGBTQI+ projecten wereldwijd gaat.


Op 8 december 2020 bestond de Trut 35 jaar. We hebben dat helaas nog steeds niet met elkaar kunnen vieren. Maar dankzij jullie konden we de afgelopen zes maanden wel blijven doen waar de Trut al 35 mede voor staat: LGBTQI+ organisaties wereldwijd financieel ondersteunen. We zijn jullie heel erg dankbaar en super trots dat we met elkaar zoveel geld hebben kunnen doneren! Omdat we 11 juli weer open gaan, sluiten we deze acties nu af.


Vanaf 11 juli kunnen we weer met elkaar feesten op zondagavond van 22.00 tot 03.00 uur. We zijn druk bezig met de voorbereidingen om weer volledig open te gaan.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Vers leesvoer

'Dat ene boek dat je leven veranderde…' Zij/haar is een verzameling essays over lesbische romans. Ook lees je het debuut van Lara Billie Rense en schreef Nadine Swagerman een nieuw YA- boek.

Lees verder

Horoscoop mei 2024

'De tijd die je nu steekt in het echt leren kennen van die leuke vrouw, voordat je halsoverkop weer ergens induikt, zal je een hoop drama besparen.' Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

L'arche de Noé

Het verhaal over een groep LHBTIQ jongeren die zijn verstoten door hun familie. Ze hebben allemaal het verlangen om te bestaan, om hun plaats in de samenleving te vinden. Te zien vanaf 16 mei.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden