Evangelische roze viering

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 25 december 2021
Tijd: 15:00-16:30
Type: Overige
Website: https://www.erv.amsterdam/

Locatie:

Naam: Oranjekerk
Straat: 2e Van der Helststraat 1-3
Postcode: 1073 AE
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Je bent van harte welkom in de Evangelische Roze Viering. We kunnen weer maximaal bij elkaar komen op 1,5m afstand. Echter je moet nog wel een plek reserveren, want de capaciteit van de kerkzaal is beperkt. Als we de reservering los zouden laten, lopen we het risico dat de zaal vol zit en je voor niets bent gekomen. Velen van ons komen van buiten Amsterdam en dan zou dat heel jammer zijn.


De versoepelingen zijn snel gegaan en dat betekent dat we de capaciteit van de kerk op 1,5m ten volle kunnen benutten. De Oranjekerk telt 60 plekken van twee gekoppelde stoelen op 1,5m van de volgende twee. Mensen die een koppel zijn, of een setje vormen moeten zich opgeven als één. Zo hebben we meer ruimte om iedereen die wilt komen een plek te geven.


Wil je graag bij de viering aanwezig zijn, dan moet je je opgeven via deze pagina bij het blokje ‘De Evangelische Roze Viering van deze maand’. De opgave staat open vanaf de vijftiende van de maand tot en met de woensdag voor de viering. Gegevens die wij vragen zijn: naam, e-mail en telefoonnummer. Geef eventueel aan of je met iemand samen wilt komen. Je zit dan naast deze persoon. Donderdag voorafgaand aan de viering krijg je per mail een bevestiging of je genodigd bent of niet. Wij gaan er vanuit dat iedereen die wil komen een plek kan krijgen. Echter ben je niet genodigd, dan heb je voorrang bij de eerstvolgende viering. Ben je wel genodigd, dan gaan andere mensen voor bij de volgende viering.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Toename discriminatie

Schrikbarend: Het aantal meldingen van LHBTIQ+ discriminatie is met bijna een kwart gestegen. 'De regenbooggemeenschap en andere minderheden lijken in deze onzekere tijden de zondebok te worden.'

Lees verder

Even opwarmen

Zina is bijna te laat op haar werk en Mijntje biedt aan om haar een lift te geven. Dan kan Zina zich in de auto alvast een beetje voorbereiden op haar eerste klant…

Lees verder

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden