Speeddate co-ouderschap

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 25 november 2021
Tijd: 20:00-22:30
Type: Overige
Website: https://www.facebook.com/events/270639974860884

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Meer Dan GewenstOp donderdagavond 25 november 2021 organiseren we via video-bellen een speeddate voor co-ouderschap uit de regio’s Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel.


We kunnen niets garanderen over het aantal gesprekken dat je zult hebben, dit hangt af van het aantal aanmeldingen. De gesprekken duren 10 minuten. De avond vindt online plaats. Na een algemene inleiding door Meer dan Gewenst spreek je in een breakout sessie steeds 10 minuten met een andere wensouder, en daarna met de volgende etc.


‘Speed’ staat voor korte gesprekken, en snel beslissen of jullie mailadressen uit gaan wisselen. Daarna ga je uiteraard heel ‘slow’ verder, om de juiste keuze te kunnen maken. Het is dus voor wensouders die iemand van het andere geslacht zoeken om in co-ouderschap hun kinderwens mee te vervullen. (Dus geen mensen die donor willen zijn / donor zoeken.)


We hebben 4 groepen:


1) voor wensouders uit Utrecht en omgeving


2) voor wensouders uit Zuid-Holland en omgeving


3) voor wensouders uit Zuid Nederland (Noord-Brabant, Gelderland en Limburg)


4) voor wensouders uit Noord-Oost Nederland (Friesland, Groningen, Flevoland, Drenthe en Overijssel)


Tijden


Donderdagavond 25 november 2021 | 20.00 – 22.30 uur.


We zetten de online sessie open vanaf 19.45 uur


Tickets


Deelname kost 15 euro (plus 1,50 euro reserveringskosten per ticket). Als stel boek je één ticket.


Je kunt je ticket boeken via deze link. Op de ticketsite vind je ook nog meer informatie (en ook de link naar de reservelijst, mocht de groep van jouw keuze tijdelijk uitverkocht zijn)


Op de hoogte blijven?


Wil je op de hoogte gehouden worden van de speeddates die we organiseren, meld je dan aan voor onze speciale maillijst over onze speeddates, dan houden we je de op de hoogte wanneerw e speeddates organiseren, maar ook als we de ticketverkoop openen. Geef ook aan ons door als je uit een andere regio komt, bij voldoende interesse kunnen we kijken of we daar ook een speeddate gaan organiseren.


Tip!


Wil je op een andere manier in contact komen met wensouders? Plaats dan een oproep op onze website! Meer Dan Gewenst


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder

Sara Kroos is terug

'Het belooft een vrolijk chaotische avond te worden (...) met scherpe humor, lieve liedjes, ongemakkelijke situaties en een gezellige, sarcastische ondertoon nu ze boven de veertig is en vier jaar op de bank heeft gelegen.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden