Poink Online Huiskamercafé – Stilstaan bij Oud & Nieuw

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 11 januari 2022
Tijd: 20:00-22:00
Type: Cafe & Party
Website: https://poink.info/poink-huiskamercafe/

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Poink Online Huiskamercafé – thema “Stilstaan bij Oud & Nieuw”


Voor vrouwen die van vrouwen houden


Wat is een huiskamercafé?


Het huiskamercafé is een ontmoetingsplek voor vrouwen-die-van-vrouwen-houden (LBTQ+). Een manier om elkaar te leren kennen. We wisselen met elkaar uit rondom een thema, verkennen bij onszelf en bij elkaar. We gaan met elkaar in gesprek vanuit wederzijds respect en nieuwsgierigheid.


Thema: “Stilstaan bij Oud & Nieuw”


Een mooi moment om nog even stil te staan bij het oude jaar en vooruit te kijken naar het nieuwe jaar. Wat maakte je allemaal mee in 2021? Welke indrukken liet dat achter? De balans opmaken geeft overzicht en inzicht. Ben je tevreden over het leven dat je leidt? Waar zou je meer van willen, wat zou je anders willen? Je kunt pas goede voornemens maken als je helder voor ogen hebt hoe het er nu voor staat. En ook als je géén goede voornemens wilt maken, maar gewoon eens een avond fijn wilt praten over dit onderwerp: voel je welkom!


Tijdens het online huiskamercafé ga je – na een korte uitleg – steeds in groepjes van 4-5 vrouwen met elkaar in gesprek aan de hand van een vraag rondom dit thema.


Online – hoe werkt dat?


Dit is een online Huiskamercafé. We maken hiervoor gebruik van een videobel-programma. Je hoort en ziet elkaar via je telefoon, tablet of laptop. Meer over hoe het werkt lees je hier: Een online Huiskamercafé: hoe het werkt en de gespreksregels.


Dit online huiskamercafé wordt georganiseerd door Monique en Lenny.


Praktische informatie


Datum: dinsdagavond 11 januari 2022


Tijd: 20:00 uur tot 22:00 uur.


Aanloop: vanaf 19:45 kun je inloggen. Zorg dat je om 20:00 helemaal klaar zit.


Locatie: online vanuit je eigen laptop, tablet of telefoon.


Kosten: 2,50


Taal: Nederlands


Aanmelden: Vooraf aanmelden is verplicht. Stuur een mail naar borrelpoink@gmail.com


Poink is voor vrouwen die van vrouwen houden. Je bent wel of niet uit de kast, je bent zeker van je zaak of je twijfelt nog, je bent pan, queer, bi, lesbisch, trans of je hebt geen idee. Je bent van harte welkom.


Kijk ook eens op onze website en Instagram.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Zichtbaar en bang

'Mijn wens voor Lesbian Visibility Day is dat iedereen zichzelf mag zijn, zonder veroordeeld te worden door anderen. Voor mezelf wens ik dat ik wat meer lef krijg om te gaan staan voor wie ik ben.'

Lees verder

Toename discriminatie

Schrikbarend: Het aantal meldingen van LHBTIQ+ discriminatie is met bijna een kwart gestegen. 'De regenbooggemeenschap en andere minderheden lijken in deze onzekere tijden de zondebok te worden.'

Lees verder

Even opwarmen

Zina is bijna te laat op haar werk en Mijntje biedt aan om haar een lift te geven. Dan kan Zina zich in de auto alvast een beetje voorbereiden op haar eerste klant…

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden