Online Wikivrijdag

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 18 februari 2022
Tijd: 14:00-16:00
Type: Overige
Website: https://nl.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Wikiproject/Gendergap/Online_bijeenkomsten_2022

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

De Online Wikivrijdagen worden gezamenlijk georganiseerd door IHLIA, Atria en Wikimedia Nederland. Ons doel: deelnemers in staat stellen om zelf meer vrouw gerelateerde en/of lhbti-onderwerpen te beschrijven op Wikipedia.


De WikiVrijdagen zijn heel laagdrempelig en vrij in te delen, jij bepaalt zelf bij welke groep je aansluit en of je tussentijds van groep verandert.


Zo is er voor diegene die al wat Wikipedia kennis hebben de mogelijkheid om samen een artikel te schrijven en te publiceren. Daarnaast is er elke bijeenkomst voor starters de mogelijkheid om een introductie van Wikipedia te volgen en/of vragen te stellen.


De Online WikiVrijdag is gratis online te volgen op de volgende data:


Vrijdag 18 februari 2022 – 14.00 tot 16.00 uur 


Vrijdag 18 maart 2022 – 14.00 tot 16.00 uur 


Inschrijven


Inschrijven is een vereiste, zo kunnen we je de inlogcodes voor de online WikiVrijdag omgeving toesturen. We werken met Zoom; de inloggegevens ontvang je een dag van tevoren.


Wij heten je van harte welkom bij de WikiVrijdagen, graag tot ziens!


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

TranScreen ReWind

Van vrijdag 10 mei tot en met zondag 12 mei 2024 viert TranScreen hun 15e verjaardag met een ReWind editie compleet met de beste en meest boeiende films uit hun archief, workshops, een expo en een feest.

Lees verder

Rollercoaster nummer 2

We zaten in de wachtstand. Zenuwslopend. Onze stemming ging op en neer: de ene keer zeker wetend dat het goed ging, de andere keer in zak en as, omdat het niet goed voelde.

Lees verder

Vers leesvoer

'Dat ene boek dat je leven veranderde…' Zij/haar is een verzameling essays over lesbische romans. Ook lees je het debuut van Lara Billie Rense en schreef Nadine Swagerman een nieuw YA- boek.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden