De Lesbische Liga: Talk over representatie

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 17 mei 2022
Tijd: 20:00-22:00
Type: Festival
Website: https://www.facebook.com/events/1319632838532935

Locatie:

Naam: Theaterzaal C Radboud Universiteit
Straat: Heyendaalseweg 141
Postcode: 6525 AJ
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

De Lesbische Liga: Talk over representatie van lesbische, bi en queer vrouwen - Roze Week Nijmegen


De Lesbische Liga, bestaande uit Vera Siemons en Annefleur Schipper komt naar Nijmegen en zij zullen op hun eigen grappige/educatieve/persoonlijke manier de representatie van lesbische, bi- en queer vrouwen in de media bespreken. De Lesbische Liga is een populaire podcast van NPO3FM onder queer jongeren en ze kunnen op een erg leuke en toegankelijke manier onderwerpen bespreken die voor deze community belangrijk zijn. Iedereen kan dinsdag 17.05.2022 om 20u komen luisteren naar Vera en Annefleur in Theaterzaal C! 


Over de Roze Week Nijmegen


De Roze Week is een week gewijd aan bewustwording en viering van de LGBTQIA + -gemeenschap. Er zijn verschillende leuke activiteiten gericht op o.a. educatie en kunst. Ze geven verschillende perspectieven weer en laten de facetten van Nijmegen en haar regenboogmensen zien. Deze Roze Week wordt georganiseerd door Dito sinds 2009 en heeft gezorgd voor meer diversiteit op de campussen van Nijmegen. 


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Jezelf zijn, hoe doe je dat?

Antiboy: de podcast van schrijver Valentijn Hoogenkamp. Verschillende gasten praten over genderidentiteit en geaardheid in alle geuren en kleuren. Wanneer voel jij je echt jezelf?

Lees verder

Vieze energie

Roomser dan de paus: Spirituele vriendin heeft kritiek op mijn onenightstands, scharrels met vreemden, mannen én vrouwen. Ik vind dat ze er geen bal mee te maken heeft.

Lees verder

Rollercoaster naar ons gezin

De focus op ovulatie en menstruatie. Wel of niet ongesteld deze maand. Zo ontzettend spannend. En uiteindelijk zenuwslopend. Vol goede moed begonnen we aan het proces...

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden