De Lesbische Liga: Talk over representatie

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 17 mei 2022
Tijd: 20:00-22:00
Type: Festival
Website: https://www.facebook.com/events/1319632838532935

Locatie:

Naam: Theaterzaal C Radboud Universiteit
Straat: Heyendaalseweg 141
Postcode: 6525 AJ
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

De Lesbische Liga: Talk over representatie van lesbische, bi en queer vrouwen - Roze Week Nijmegen


De Lesbische Liga, bestaande uit Vera Siemons en Annefleur Schipper komt naar Nijmegen en zij zullen op hun eigen grappige/educatieve/persoonlijke manier de representatie van lesbische, bi- en queer vrouwen in de media bespreken. De Lesbische Liga is een populaire podcast van NPO3FM onder queer jongeren en ze kunnen op een erg leuke en toegankelijke manier onderwerpen bespreken die voor deze community belangrijk zijn. Iedereen kan dinsdag 17.05.2022 om 20u komen luisteren naar Vera en Annefleur in Theaterzaal C! 


Over de Roze Week Nijmegen


De Roze Week is een week gewijd aan bewustwording en viering van de LGBTQIA + -gemeenschap. Er zijn verschillende leuke activiteiten gericht op o.a. educatie en kunst. Ze geven verschillende perspectieven weer en laten de facetten van Nijmegen en haar regenboogmensen zien. Deze Roze Week wordt georganiseerd door Dito sinds 2009 en heeft gezorgd voor meer diversiteit op de campussen van Nijmegen. 


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

De H van Hetero

Solange Dekker & Luuk Dresen maken een podcast die voor eens en altijd een brug slaat tussen de LHBTIQA+ gemeenschap en de hetero cis-mannen en -vrouwen. Aflevering 1: de L van Lesbisch.

Lees verder

'Lesbisch groentje'

Zou het alleen bij kletsen blijven, misschien een voorzichtige kus, of sta ik binnen een kwartier weer buiten? Uit nieuwsgierigheid ging ik online op zoek naar een seksdate.

Lees verder

Roze voetbalfans

Op TV: De serie De roze supporters volgt in vier afleveringen een aantal voetbalfans in hun pogingen om homofobie uit de voetbalstadions te bannen. Te zien vanaf maandag 16 mei.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden