Bi-café Nijmegen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 6 mei 2022
Tijd: 20.00 - 23.00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/BiCafeNijmegen

Locatie:

Naam: Café Marcus-Antonius
Straat: Sint Anthoniusplaats 15
Postcode: 6511 TR
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Vrijdag 6 mei is er weer een Bi-café. Het Bi-café is een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor alle mensen die zich aangetrokken voelen tot mensen van meer dan één geslacht of gender. Ongeacht hoe je jezelf identificeert. Ook partners, vrienden en familie zijn van harte welkom.

Aan het begin van de avond zitten we voorin bi het raam, zodat je ons makkelijk kunt vinden. Er zijn 2 gastpersonen om nieuwe mensen welkom te heten, vragen te beantwoorden enz. Deze zijn herkenbaar aan een zwart T-shirt met Bi-café logo.

Later op de avond verhuizen we meestal meer naar achteren. kom je voor het eerst en kun je ons niet vinden, vraag het even aan de bar. Zij weten waar we precies zitten.

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Let's talk about sex

De liefde in Japan, gendergelijkheid in IJsland, Thailand een paradijs voor transgenders..? Lieve Blancquaert reist de wereld rond om zicht te krijgen op hoe de wereld seksualiteit beleeft.

Lees verder

Discriminerend geweld

COC Nederland is blij met een wetsvoorstel dat hogere straffen stelt op discriminerend geweld. 'Geweld om wie je bent is niet alleen een klap in je gezicht, maar ook een kras op je ziel.'

Lees verder

Come Alive

Expositie waarin kunstenaars erotiek op een vernieuwende manier benaderen, bedoeld om je te laten transformeren en mee te laten voeren langs fantasieën, openbaringen en onthullingen.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden