Boekpresentatie Vrouwen versieren voor vrouwen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 3 juni 2022
Tijd: 16:00-18:00
Type: Overige
Website: https://www.facebook.com/events/503338121532627/

Locatie:

Naam: Savannah Bay
Straat: Telingstraat 13
Postcode: 3512 GV
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht
Land: Nederland

Omschrijving:

Feestelijke presentatie van het nieuwe boek 'Vrouwen versieren voor vrouwen'. Op de drempel van Utrecht Canal Pride lanceert Bertram+De Leeuw een datinggids speciaal voor vrouwen die op vrouwen vallen.


Met Q&A, handige tips van de auteur en borrel.


Organisatie: Bertram + De Leeuw Uitgevers


Gehost door Savannah Bay


Toegang gratis, aanmelden via info@savannahbay.nl o.v.v. 'boekpresentatie 3 juni'.


OVER HET BOEK


Veel vrouwen vinden vrouwen benaderen doodeng. Het gevolg: niemand neemt initiatief. Zo gaan er veel kansen op vrouwenliefde verloren. Zonde! En bovendien totaal onnodig. Deze gids geeft je inzicht in de werking van aantrekkingskracht en navigeert je door het vrouw-vrouw datingoerwoud naar de prinses op het witte paard. Leer hoe je beter wordt in flirten, versieren en daten met vrouwen en hoe je de aantrekkelijkste versie van jezelf wordt. Het hele versierproces is van A tot Z voor je uitgeschreven in herkenbare situaties, veelvoorkomende problemen en persoonlijke anekdotes. Van aanspreken tot zoenen. Van flirten tot een telefoonnummer regelen. Van daten tot verkering vragen. Kom in actie, vind die leuke partner of scharrel(s) en krijg een geweldig liefdesleven.


OVER DE AUTEUR


Eline Zegers (1988) kwam na afronding van haar rechtenstudie aan de Universiteit Utrecht uit de kast. Ze had weinig succes in de liefde, omdat flirten en daten met vrouwen ingewikkelder bleek dat ze dacht. Voor een beter liefdesleven verslond ze boeken, blogs en filmpjes over aantrekkingskracht en bracht deze in de praktijk in het uitgaansleven en de gay scene. Inmiddels is Eline ervaringsdeskundige in flirten, daten en versieren en geeft ze individuele datingcoaching.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder

Sara Kroos is terug

'Het belooft een vrolijk chaotische avond te worden (...) met scherpe humor, lieve liedjes, ongemakkelijke situaties en een gezellige, sarcastische ondertoon nu ze boven de veertig is en vier jaar op de bank heeft gelegen.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden