Disc golf en gezellig eten!

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 17 juli 2022
Tijd: 15:30
Type: Overige
Website: https://discgolf013.nl/course-tilburg/

Locatie:

Naam: Villa Vredelus
Straat: Bredaseweg 546
Postcode: 5036 NB
Plaats: Tilburg
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

In het Stadsbos013 is een 18-holes disc golf course uitgezet. De baan is openbaar toegankelijk en kan gratis worden gebruikt. Het enige dat we moeten doen is een aantal frisbees meenemen. Het doel van het spel is om elke hole in zo min mogelijk worpen te behalen. We verzamelen om 15.30 uur bij Villa Vredelus (Bredaseweg 546, 5036 NB Tilburg, inrijden via Pompstationweg). Hier kun je gratis parkeren en lopen vervolgens naar de éérste hole van het parcours (Bredaseweg 560). Om 18.00 uur eindigen we weer bij Villa Vredelust en sluiten we gezellig af met eten. Ga je ook mee? Mail naar: klaartjebloks@gmail.com.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder

Sara Kroos is terug

'Het belooft een vrolijk chaotische avond te worden (...) met scherpe humor, lieve liedjes, ongemakkelijke situaties en een gezellige, sarcastische ondertoon nu ze boven de veertig is en vier jaar op de bank heeft gelegen.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden