Samen naar de Openingsceremonie

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 27 juli 2022
Tijd: 19.00
Type: Groot Event
Website: https://fb.me/e/4Q4s4yNFd

Locatie:

Naam: Waalkade
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

De EuroGames 2022, het grootste sportevenement voor de LHBTIQ+ gemeenschap in Europa. Dit jaar in Nijmegen en wij zijn er bij! Of je nu mee komt sporten of alleen maar geïnteresseerd bent in de geweldig gezellige side events... sluit je gezellig bij ons aan! Ik heb een “EuroGames whats-app groep” aangemaakt, waar je jezelf aan kunt toevoegen via link: https://chat.whatsapp.com/H5furScPCTW5KhTdazC5nO. Op deze manier blijf je op de hoogte en weet je waar je ons kunt vinden. Meer info over alle side-events tijdens de EuroGames vind je hier: https://eurogames2022.eu/side-events/


De openingsceremonie vindt plaats op de Waalkade. Naast de officiële openingshandelingen met korte speeches en een vlaggenparade treedt er een grote diversiteit aan artiesten op, zoals Edison-winnaars Son Mieux. Verder biedt deze avond foodtrucks & bars en een afwisselende show met kortere optredens van onder meer operazangeres Deirdre Angenent, theater-diva Ellen ten Damme en popzanger Merijn van Haren. DJ St. Paul sluit de avond feestelijk af. Het terrein opent om 17.00 uur met het voorprogramma en het officiële programma start vanaf 19.00 uur. Meer info via Facebook: https://fb.me/e/4Q4s4yNFd

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

TranScreen ReWind

Van vrijdag 10 mei tot en met zondag 12 mei 2024 viert TranScreen hun 15e verjaardag met een ReWind editie compleet met de beste en meest boeiende films uit hun archief, workshops, een expo en een feest.

Lees verder

Rollercoaster nummer 2

We zaten in de wachtstand. Zenuwslopend. Onze stemming ging op en neer: de ene keer zeker wetend dat het goed ging, de andere keer in zak en as, omdat het niet goed voelde.

Lees verder

Vers leesvoer

'Dat ene boek dat je leven veranderde…' Zij/haar is een verzameling essays over lesbische romans. Ook lees je het debuut van Lara Billie Rense en schreef Nadine Swagerman een nieuw YA- boek.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden