My First Summer

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 14 juli 2022
Tijd: 10:30-22:00
Type: Film
Website: https://picl.nl/films/my-first-summer/

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Online première My First Summer opent Queer Summer programma op Picl.

Afgezonderd van de wereld probeert de 16-jarige Claudia in My First Summer het verlies van haar moeder te verwerken. Wanneer de opgewekte tiener Grace plots als een fata morgana in de tuin verschijnt, vindt ze echter opnieuw levensvreugde. De twee zoeken in het geheim troost, vriendschap en intimiteit bij elkaar. Maar hun pastelkleurige, suikerzoete liefde wordt bedreigd door Claudia’s trieste verleden dat weerklinkt in elke kamer van het afgelegen landhuis.


Over Picl


Picl is een initiatief van mensen die gek zijn op film. Zo zijn we vol van Nederlandse cinema en arthousefilms. Het plan is om zoveel mogelijk mensen aan te steken met dit enthousiasme. Daarom bieden we je in samenwerking met 39 Nederlandse filmtheaters het mooiste aanbod van de allernieuwste premièrefilms en documentaires. Films die nu in het filmhuis draaien, stream je dus exclusief op Picl.


Voor € 8,50 (de prijs van een bioscoopkaartje) krijg je 48 uur toegang tot een nieuwe film wanneer het jou uitkomt. Picl werkt super eenvoudig via je telefoon, laptop, pc of tablet. Zonder te downloaden! Later verder kijken? Picl onthoudt waar je gebleven was. En het wordt nog beter. Voor deze prijs krijg je niet alleen een super actueel en exclusief aanbod, maar steun je ook nog eens jouw favoriete filmtheater. Ideaal!


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Vers leesvoer

'Dat ene boek dat je leven veranderde…' Zij/haar is een verzameling essays over lesbische romans. Ook lees je het debuut van Lara Billie Rense en schreef Nadine Swagerman een nieuw YA- boek.

Lees verder

Horoscoop mei 2024

'De tijd die je nu steekt in het echt leren kennen van die leuke vrouw, voordat je halsoverkop weer ergens induikt, zal je een hoop drama besparen.' Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

L'arche de Noé

Het verhaal over een groep LHBTIQ jongeren die zijn verstoten door hun familie. Ze hebben allemaal het verlangen om te bestaan, om hun plaats in de samenleving te vinden. Te zien vanaf 16 mei.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden