Poink Online Speeddate vrouw-vrouw 30 t/m 40 jaar

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 15 september 2022
Tijd: 20.00 - 22.00
Type: Overige
Website: https://poink.info/

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Is het voor jou óók tijd om nieuwe vrouwen die van vrouwen houden (LBTQ+) te ontmoeten? Meld je hier aan https://bit.ly/poinkspeeddate en doe mee, online, vanaf je eigen stoel.

We creëren een sfeer waarin je elkaar kunt ontmoeten en met elkaar in gesprek kunt raken. Een leuke manier om een eerste indruk van iemand te krijgen.

De speeddate is deze keer voor vrouwen van 30-40 jaar. Wil jij ook speeddaten, maar wil je in een andere leeftijdsgroep (vanaf 25 jaar). Houd dan de site in de gaten voor komende data, of schrijf je in voor de Poinkpost https://poink.info/nieuwsbrief/

Gespreksregels online speeddates Poink:
Je kunt alleen meedoen aan de online speeddate als je je verbindt aan de gespreksregels. Zo zorgen we voor een veilige en prettige sfeer. Ook heb je een laptop of computer nodig met webcam en microfoon. Lees hier
https://poink.info/een-online-ontmoeting-speeddate/ meer over de ins en outs van een online Poink speeddate.

De speeddate kost 6 euro. Er kunnen maximaal 14 vrouwen meedoen.

HOE WERKT HET?
• Je hebt een laptop of computer nodig met internet, een webcam en een microfoon (telefoon kan ook, maar op een laptop of computer heb je het beste beeld).
• Meld je aan via het formulier en maak 6 euro over
• Zet de datum/tijd in je agenda!
• Check alsjeblieft vooraf zelf je camera en geluid!
• Enkele dagen voor de speeddate ontvang je een inloglink
• Op de dag en tijd van het event klik je vanaf 19:30 op de persoonlijke link en kom je vanaf 19:45 in de speeddate meeting terecht.
De gastvrouwen Ilona & Sietske heten je welkom.
• Tijdens de speeddate ga je 1-op-1 met elkaar in gesprek.
• Als je graag nog eens verder kletst met één of meerdere vrouwen, kun je dat op het einde van de avond via de chat kenbaar maken aan elkaar. 

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder

Sara Kroos is terug

'Het belooft een vrolijk chaotische avond te worden (...) met scherpe humor, lieve liedjes, ongemakkelijke situaties en een gezellige, sarcastische ondertoon nu ze boven de veertig is en vier jaar op de bank heeft gelegen.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden