Roze (wens)ouderborrel Meer dan Gewenst

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 4 september 2022
Tijd: 14:00 uur
Type: Cafe & Party
Website: https://www.meerdangewenst.nl/activiteit/mtpp-4sep2022-db/

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Borrel voor roze (wens)ouders in Den Bosch


Heb je een kinderwens? Kom dan op zondagmiddag 4 september naar Den Bosch voor de roze (wens)ouderborrel van Stichting Meer dan Gewenst. Hier kun je andere wensouders ontmoeten, maar ook ervaringen uitwisselen met roze ouders die het wensoudertraject al hebben doorlopen.


Aan het begin van de borrel vertellen ouders kort hun eigen ervaringsverhaal. Daarna kunnen wensouders en ouders met elkaar in gesprek gaan over vragen als: Hoe ervaren de ouders en de kinderen hun gezinsvorm?  Hoe vertel je je kinderen waar ze vandaan zijn gekomen? Wat vertel je je omgeving? Waar loop je tegenaan? Heb je tips voor anderen? En uiteraard is het ook gewoon heel leuk om andere roze ouders en wensouders te ontmoeten!


Stichting Meer dan Gewenst


Stichting Meer dan Gewenst zet zich in voor LHBT ouders en wensouders. Zij organiseert o.a. informatie-bijeenkomsten voor wensouders, maar ook speelmiddagen voor kinderen met roze ouder(s). De stichting biedt op haar website naast veel informatie en links ook de mogelijkheid voor wensouders of ouders om oproepen te plaatsen, bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een mogelijke co-ouder of donor. Meer informatie op www.meerdangewenst.nl.


Bij de borrel is niet alleen Meer dan Gewenst aanwezig, maar zijn er ook bestuursleden van COC Noordoost-Brabant en Zwanger voor een Ander.


Praktische informatie


De locatie in Den Bosch is geopend vanaf 13:30 met inloop tot 14:00 uur. Een hapje en drankje wordt door het COC verzorgd. Om 17.00 uur is de bijeenkomst afgelopen.
De precieze locatie staat op het ticket vermeld die je via www.meerdangewenst.nl kunt bestellen.


Deelname kost 7,50 euro (plus 1,50 euro reserveringskosten per boeking). Met dit bedrag steun je de stichtingen Meer dan Gewenst, Zwanger voor een Ander en het COC.  


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Queer City Walk Utrecht

Historische gebeurtenissen en bijzondere inwoners door de jaren heen; Wat maakt de Utrechtse queer geschiedenis zo bijzonder? We spraken Marijke Huisman van Queer-U-Stories.

Lees verder

Gynaecologische hulp

Gezocht: Ervaringen van lesbische vrouwen die met gynaecologische klachten bij een arts zijn geweest. Doe mee met het onderzoek en help de hulpverlening verbeteren!

Lees verder

Kastdeuren en pizza

'Die wijven ook altijd. Op een dag kom je de goeie tegen, geloof mij maar.' Mona was er de hele middag en ook Lisa voegde zich bij het bonte gezelschap. – Fran & The City, deel 9.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden