Samen 3D/Video bowlen en steengrillen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 9 oktober 2022
Tijd: 15:00
Type: Overige
Website: https://dehogeheide.nl/videobowlen/

Locatie:

Naam: De Hoge Heide
Straat: De Hoge Heide 2
Postcode: 5251 LA
Plaats: Vlijmen
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

Vanaf 15:00 uur verzamelen we bij de ingang van De Hoge Heide (De Hoge Heide 2, 5251 LA in Vlijmen). Om 15:30 gaan we 1 of 2 banen onveilig maken. Dit hangt af van het aantal aanmeldingen. Er is plek voor max. 14 dames. De populariteit van deze activiteit is hoog dus wacht niet te lang met opgeven als je ook mee wilt! Kosten zijn €33,50 per persoon en dit is inclusief het steengrillen (van 17:00 tot 19:00 uur). Stuur een berichtje via e-mail klaartjebloks@gmail.com of Whats-app en dan voeg ik je toe aan de tijdelijke Whats-app groep van deze activiteit. Bekijk hier wat 3D/Video bowlen is: https://youtu.be/sJ4NDANcV_w.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Ride or Die

Queer Brighton alt-rockers ARXX brengen hun langverwachte debuutalbum uit op 31 maart. 'Gedurfd en goudeerlijk', de verhalende songs zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Lees verder

Roze in wit

Dokters voor diversiteit & inclusiviteit in de zorgsector: De organisatie zet zich in voor het verbeteren van het LHBTI+-leefklimaat in de zorg, voor zowel artsen als patiënten.

Lees verder

Conqueer the World

Queer Cinema op Kaboom Animation Festival in Amsterdam, Utrecht en online: Betreed de wondere wereld van queer animatie en zie hoe queer identiteit wordt gerepresenteerd in het genre.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden