Samen 3D/Video bowlen en steengrillen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 9 oktober 2022
Tijd: 15:00
Type: Overige
Website: https://dehogeheide.nl/videobowlen/

Locatie:

Naam: De Hoge Heide
Straat: De Hoge Heide 2
Postcode: 5251 LA
Plaats: Vlijmen
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

Vanaf 15:00 uur verzamelen we bij de ingang van De Hoge Heide (De Hoge Heide 2, 5251 LA in Vlijmen). Om 15:30 gaan we 1 of 2 banen onveilig maken. Dit hangt af van het aantal aanmeldingen. Er is plek voor max. 14 dames. De populariteit van deze activiteit is hoog dus wacht niet te lang met opgeven als je ook mee wilt! Kosten zijn €33,50 per persoon en dit is inclusief het steengrillen (van 17:00 tot 19:00 uur). Stuur een berichtje via e-mail klaartjebloks@gmail.com of Whats-app en dan voeg ik je toe aan de tijdelijke Whats-app groep van deze activiteit. Bekijk hier wat 3D/Video bowlen is: https://youtu.be/sJ4NDANcV_w.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Horoscoop maart 2024

'Laat die pijnlijke ervaringen met je ex-vriendin los en maak ruimte voor nieuwe, positieve relaties.' - Wat staat jou te wachten deze maand? Je leest het hier!

Lees verder

Save Café Saarein

'We hebben de grenzeloze ambitie Saarein voort te zetten, met de nadruk op inclusiviteit, diversiteit en veel nieuwe energie. Het is cultureel erfgoed. We willen dit levenswerk koesteren.'

Lees verder

De juiste balans

In zo'n 95 procent van de gevallen gaan we ervoor en blijven we elkaars handen vasthouden. En heel, heel af en toe laten we toch maar los en kiezen we voor veiligheid.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden