Queer Villa Film: Girls Girls Girls

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 24 augustus 2022
Tijd: 15:00-17:00
Type: Film
Website: https://qffu.nl/event/girls-girls-girls/

Locatie:

Naam: Villa Concordia
Straat: Concordiastraat 67A
Postcode: 3551 EM
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht
Land: Nederland

Omschrijving:

Deze film sleept je mee in de verhalen van drie meisjes die op de drempel staan van vrouwelijkheid.


Twee van hen, Mimmi en Rönkkö, zijn beste vriendinnen en steunen elkaar onvoorwaardelijk. Ze zoeken naar een leven vol ervaringen en passie. Het derde meisje, Emma, heeft daarentegen haar hele leven gewijd aan kunstschaatsen.


 


Niets staat haar succes in de weg tot ze de andere meisjes ontmoet. Twee van hen ervaren de schokkende effecten van verliefdheid, terwijl de derde op zoek gaat naar iets wat ze nog nooit heeft ervaren: genot.


Dit programma is tevens van Queer Villa Utrecht (van 24 t/m 28 augustus). Een programma waarin QFFU samenwerkt met Villa Concordia en Savannah Bay.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Volleybal: Netzo & EuLeVoTo

Europees Lesbische Volleybaltoernooi in Amsterdam: de 33e editie van EuLeVoTo is dit weekend. We spreken Megan, over volleybal, het toernooi en de Amsterdamse queer vereniging Netzo.

Lees verder

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden