Queer Villa Film: Homebody (outdoor bios)

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 27 augustus 2022
Tijd: 21:00-22:30
Type: Film
Website: https://qffu.nl/event/homebody/

Locatie:

Naam: Villa Concordia
Straat: Concordiastraat 67A
Postcode: 3551 EM
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht
Land: Nederland

Omschrijving:

Is het jou nog nooit gebeurd dat jouw lichaam plotseling wordt overgenomen van je oppaskindje? In deze film eindigt Melanie’s laatste oppassessie heel anders dan gepland wanneer haar oppaskindje Johnny haar lichaam overneemt. Het lijkt op het eerste gezicht misschien heel leuk, maar hoe verder we in de film komen hoe meer emoties het voor zowel Melanie en Johnny oproept. Zeker voor Johnny, die nog erg op zoek is naar diens gender, lijkt de spirituele zoektocht heel wat emoties op te roepen.


Grappen wisselen zich af met emotionele scenes over hoe het in dat andere lichaam eraan toegaat. Een film over gender, op zoek zijn naar je eigen lichaam en vertrouwen, deels vanuit het oogpunt van een 9-jarige. Als afstudeer film van NYU heeft Homebody op verscheidene (queer) filmfestivals gestaan en dit is jouw kans om de film te bewonderen!


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden