Double Bill – Soula Notos & Onder water is het stil

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 25 augustus 2022
Tijd: 20:00-22:00
Type: Cafe & Party
Website: https://qffu.nl/event/double-bill-soula-notos-onder-water-is-het-stil/

Locatie:

Naam: Villa Concordia (Queer Villa)
Straat: Concordiastraat 67A
Postcode: 3551 EM
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht
Land: Nederland

Omschrijving:

Double Bill: geniet van de volgende twee voorstellingen


Theatergroep Jong Hart: Onder water is het stil (20:00-21:00)


Wanneer er een nieuwe jongen bij Sem in de klas komt staat zijn wereld op zijn kop. Voor het eerst in zijn leven wordt hij verliefd op iemand van hetzelfde geslacht. Langzaam ontluikt er een geheime liefde tussen de twee, maar hoe lang houdt dit geheim stand? En in hoeverre lukt het Sem om om te gaan met z’n eigen gevoelens en gedachten? Onder water is het stil is een solovoorstelling over de zoektocht naar je seksuele geaardheid. Over worstelen met jezelf, mogen zijn wie je bent, maar je toch anders voor doen. Over groepsdruk, erbij willen horen en jezelf leren accepteren.


Regie: Reinout Bongers Spel en tekst: Reno van Rijsewijk Foto: Qiqi van Boohemen


Soula Notos: Wie ben je als niemand kijkt (21:00-22:00)


In haar solo “Wie ben je als niemand kijkt” vertelt theatermaker Soula Notos op humoristische en energieke wijze poëtische verhalen over hoe het is om op te groeien met verschillende labels. Hoe ga je daarmee om zonder gek te worden? En hoe kun je voorbij de labels denken? Het is een universeel verhaal over het vinden van je plek onder de zon. Wie bepaalt tot welke groep je behoort? Wat weet je eigenlijk écht van een ander? In welke verhalen leef je thuis, op school, op het werk? Wie ben je als niemand kijkt? De solo was al te zien op festivals in Londen, Praag, Oslo, Amsterdam, Utrecht, Vilnius, en recentelijk nog op Oerol. Soula Notos vertelt verhalen om te verbinden, te veranderen, te lachen. Om te herinneren. Meer info: www.soula.nl


Regie, spel en tekst: Soula Notos  Advies: Lina Issa, Linda Tordoir Foto’s: Annemiek van der Kuil


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden