Samen naar film Les Amours d'Anais

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 9 oktober 2022
Tijd: 15:30
Type: Film
Website: https://www.facebook.com/events/803605244008822

Locatie:

Naam: Vue Cinema
Straat: Appeldijk 59
Postcode: 4201 AG
Plaats: Gorinchem
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Les Amours d’Anaïs is een ode aan de hartstochtelijke liefde.
Anaïs is dertig, charmant, altijd te laat, schijnbaar zorgeloos, energiek en nogal blut. Het afronden van haar proefschrift schuift ze al tijden voor zich uit. Ze heeft een minnaar, maar weet niet helemaal zeker of ze wel van hem houdt. Wanneer ze een affaire begint met Daniel, ontwikkelt hij al snel een fascinatie voor de onstuimige Anaïs, terwijl Anaïs zijn vrouw wil leren kennen. Het verhaal van een jonge vrouw in verwarring en ook het verhaal van een groot verlangen.

Programma
15.30 Deuren open
16.00 Start film
17.40 Einde film

Je dient zelf een kaartje voor deze film te kopen. Dat kan vanaf 1 september a.s. via www.iffg.nl. Na afloop gaan we in de stad nog een hapje eten. Graag aanmelden via paacmvansteen@gmail.com. 

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Ride or Die

Queer Brighton alt-rockers ARXX brengen hun langverwachte debuutalbum uit op 31 maart. 'Gedurfd en goudeerlijk', de verhalende songs zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Lees verder

Roze in wit

Dokters voor diversiteit & inclusiviteit in de zorgsector: De organisatie zet zich in voor het verbeteren van het LHBTI+-leefklimaat in de zorg, voor zowel artsen als patiënten.

Lees verder

Conqueer the World

Queer Cinema op Kaboom Animation Festival in Amsterdam, Utrecht en online: Betreed de wondere wereld van queer animatie en zie hoe queer identiteit wordt gerepresenteerd in het genre.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden