Poink online huiskamercafé ''intimiteit''

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 4 oktober 2022
Tijd: 20.00 - 22.00
Type: Overige
Website: https://poink.info/

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Vind je het leuk om met andere LBTQ+ vrouwen in gesprek te gaan?
Praat, deel en luister mee in het Poink Huiskamercafé.

Thema ‘Intimiteit’ – Wat is dat eigenlijk?
Het onderwerp van deze avond is ‘Intimiteit’. Veel mensen verwarren intimiteit met seksualiteit, maar intimiteit kan ervaren worden op verschillende lagen:
 Fysiek
 Emotioneel
 Spiritueel

Fysieke intimiteit gaat over lichamelijke aanraking. Denk maar aan een knuffel, een arm om iemand heen slaan, gearmd lopen, of dichtbij elkaar zitten. Een specifieke vorm van fysieke intimiteit is seksuele intimiteit: je deelt behoeften, gevoelens en seksualiteit met elkaar. Bij emotionele intimiteit maak je de ander deelgenoot van wat er in je
binnenwereld afspeelt. Gevoelens, gedachten en geheimen worden naar elkaar geuit. Spirituele intimiteit gaat over de beleving van gelijkgestemdheid in bepaalde levensopvattingen of levenswijzen.

Wat is het Poink Huiskamercafé?
Het Poink Huiskamercafé is een ontmoetingsplek voor vrouwen-die-van-vrouwen- houden (LBTQ+), een laagdrempelige manier om kennis te maken met elkaar. Tijdens een Huiskamercafé gaan we met elkaar in gesprek rondom een bepaald thema, vanuit wederzijds respect en nieuwsgierigheid. Het thema dit keer is ‘Intimiteit’

Ben je erbij?
Wil je er bij zijn op 4 oktober? Meld je dan nu aan door dit formulier in te
vullen: hier: https://bit.ly/ONLINEHuiskamercafePoink Jouw aanmelding is definitief zodra we jouw betaling hebben ontvangen.
Kosten 2,50

Online – hoe werkt dat?
Dit is een online Huiskamercafé. Tijdens het online huiskamercafé ga je in groepjes van 4-5 vrouwen met elkaar in gesprek aan de hand van een vraag rondom dit thema. We maken hiervoor gebruik van Zoom. Je hoort en ziet elkaar via je computer, laptop of tablet (deelnemen via de smartphone kan ook, maar dit werkt niet optimaal).
Meer over hoe het werkt lees je hier: https://poink.info/een-online-ontmoeting-hoe-
werkt-dat/.

Dit online Huiskamercafé wordt georganiseerd door Lenny en Loes.
Heb je nog een vraag? Stuur dan een e-mail naar borrelpoink@gmail.com.

Poink: voor vrouwen die van vrouwen houden. Ontmoeting en verbinding.
https://poink.info/

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Ride or Die

Queer Brighton alt-rockers ARXX brengen hun langverwachte debuutalbum uit op 31 maart. 'Gedurfd en goudeerlijk', de verhalende songs zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Lees verder

Roze in wit

Dokters voor diversiteit & inclusiviteit in de zorgsector: De organisatie zet zich in voor het verbeteren van het LHBTI+-leefklimaat in de zorg, voor zowel artsen als patiënten.

Lees verder

Conqueer the World

Queer Cinema op Kaboom Animation Festival in Amsterdam, Utrecht en online: Betreed de wondere wereld van queer animatie en zie hoe queer identiteit wordt gerepresenteerd in het genre.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden