Workshop Creatief Schrijven

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 5 oktober 2022
Tijd: 19:30
Type: Workshop

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Stichting The L*World organiseert een pnline workshop Creatief Schrijven met Tanya van der Spek.


Wil jij creatief leren schrijven? Een blog of verhaal maken waarin je lezer compleet verdwijnt? Doe dan gezellig mee aan onze online workshop Creatief Schrijven op woensdag 5 oktober van 19.30 uur tot 21.00 uur. Ervaring is niet nodig.
De workshop wordt gegeven door Tanya van der Spek. Zij werkt 25 jaar als journalist en schrijft tegenwoordig biografieën. Zo was zij 10 jaar actief bij Zij aan Zij Magazine, het magazine voor lesbische en biseksuele vrouwen. En onlangs verscheen bij de organisatie IHLIA van haar hand het Roze Levensverhaal van haar  eigen, lesbische tante: ‘Gewoon jezelf blijven’.


Kosten: Op basis van donatie.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Ride or Die

Queer Brighton alt-rockers ARXX brengen hun langverwachte debuutalbum uit op 31 maart. 'Gedurfd en goudeerlijk', de verhalende songs zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Lees verder

Roze in wit

Dokters voor diversiteit & inclusiviteit in de zorgsector: De organisatie zet zich in voor het verbeteren van het LHBTI+-leefklimaat in de zorg, voor zowel artsen als patiënten.

Lees verder

Conqueer the World

Queer Cinema op Kaboom Animation Festival in Amsterdam, Utrecht en online: Betreed de wondere wereld van queer animatie en zie hoe queer identiteit wordt gerepresenteerd in het genre.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden