Workshop Creatief Schrijven

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 5 oktober 2022
Tijd: 19:30
Type: Workshop

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Stichting The L*World organiseert een pnline workshop Creatief Schrijven met Tanya van der Spek.


Wil jij creatief leren schrijven? Een blog of verhaal maken waarin je lezer compleet verdwijnt? Doe dan gezellig mee aan onze online workshop Creatief Schrijven op woensdag 5 oktober van 19.30 uur tot 21.00 uur. Ervaring is niet nodig.
De workshop wordt gegeven door Tanya van der Spek. Zij werkt 25 jaar als journalist en schrijft tegenwoordig biografieën. Zo was zij 10 jaar actief bij Zij aan Zij Magazine, het magazine voor lesbische en biseksuele vrouwen. En onlangs verscheen bij de organisatie IHLIA van haar hand het Roze Levensverhaal van haar  eigen, lesbische tante: ‘Gewoon jezelf blijven’.


Kosten: Op basis van donatie.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Girls Who Love Girls

Ontmoeten en verbinden tijdens het Janey Vrouwenfestival Amsterdam, een groots evenement gericht op het vieren van de kracht, diversiteit en solidariteit van vrouwen die van vrouwen houden.

Lees verder

Horoscoop maart 2024

'Laat die pijnlijke ervaringen met je ex-vriendin los en maak ruimte voor nieuwe, positieve relaties.' - Wat staat jou te wachten deze maand? Je leest het hier!

Lees verder

Save Café Saarein

'We hebben de grenzeloze ambitie Saarein voort te zetten, met de nadruk op inclusiviteit, diversiteit en veel nieuwe energie. Het is cultureel erfgoed. We willen dit levenswerk koesteren.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden