Dutch Lesbian Open

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 5 januari 2023
Type: Sport
Website: https://www.l-world.nl/events/dutch-lesbian-open-tennistoernooi/

Locatie:

Naam: Nationaal Tennis Centrum
Straat: Bovenkerkerweg 81
Postcode: 1187XC
Plaats: Amstelveen
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Van 5 t/m 8 januari 2023 organiseert Stichting The L*World de 1e Dutch Lesbian Open, een GLTA-tennistoernooi voor L* vrouwen.


De GLTA is een internationaal tenniscircuit voor LHBTI’s. Jaarlijks worden er wereldwijd zo’n 80 internationale tennistoernooien georganiseerd voor zowel beginnende als zeer ervaren spelers. Er doen zelfs wel eens oud-proftennissers mee.


Naast veel tenniswedstrijden is er natuurlijk nog volop ruimte om met elkaar te socializen met vrienden en om nieuwe vrienden te maken. Op de zaterdagavond is het traditionele players dinner, gevolgd door een feest. Hier zijn natuurlijk ook partners en vrienden van harte welkom.


Programma: Donderdag 19.30u Meet en Greet, Vrijdag 9.00u start wedstrijden, tussen 18-21u kan er (tegen een meerprijs) gebruik worden gemaakt van een heerlijk Italiaans Pastabuffet. Zaterdag 9.00u start wedstrijden, 19.30u Players Dinner + Party (tegen een meerprijs), Zondag 9.00u start wedstrijden met om ca 16.00u de prijsuitreiking. 


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Toename discriminatie

Schrikbarend: Het aantal meldingen van LHBTIQ+ discriminatie is met bijna een kwart gestegen. 'De regenbooggemeenschap en andere minderheden lijken in deze onzekere tijden de zondebok te worden.'

Lees verder

Even opwarmen

Zina is bijna te laat op haar werk en Mijntje biedt aan om haar een lift te geven. Dan kan Zina zich in de auto alvast een beetje voorbereiden op haar eerste klant…

Lees verder

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden