Dutch Lesbian Open

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 5 januari 2023
Type: Sport
Website: https://www.l-world.nl/events/dutch-lesbian-open-tennistoernooi/

Locatie:

Naam: Nationaal Tennis Centrum
Straat: Bovenkerkerweg 81
Postcode: 1187XC
Plaats: Amstelveen
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Van 5 t/m 8 januari 2023 organiseert Stichting The L*World de 1e Dutch Lesbian Open, een GLTA-tennistoernooi voor L* vrouwen.


De GLTA is een internationaal tenniscircuit voor LHBTI’s. Jaarlijks worden er wereldwijd zo’n 80 internationale tennistoernooien georganiseerd voor zowel beginnende als zeer ervaren spelers. Er doen zelfs wel eens oud-proftennissers mee.


Naast veel tenniswedstrijden is er natuurlijk nog volop ruimte om met elkaar te socializen met vrienden en om nieuwe vrienden te maken. Op de zaterdagavond is het traditionele players dinner, gevolgd door een feest. Hier zijn natuurlijk ook partners en vrienden van harte welkom.


Programma: Donderdag 19.30u Meet en Greet, Vrijdag 9.00u start wedstrijden, tussen 18-21u kan er (tegen een meerprijs) gebruik worden gemaakt van een heerlijk Italiaans Pastabuffet. Zaterdag 9.00u start wedstrijden, 19.30u Players Dinner + Party (tegen een meerprijs), Zondag 9.00u start wedstrijden met om ca 16.00u de prijsuitreiking. 


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Queer City Walk Utrecht

Historische gebeurtenissen en bijzondere inwoners door de jaren heen; Wat maakt de Utrechtse queer geschiedenis zo bijzonder? We spraken Marijke Huisman van Queer-U-Stories.

Lees verder

Gynaecologische hulp

Gezocht: Ervaringen van lesbische vrouwen die met gynaecologische klachten bij een arts zijn geweest. Doe mee met het onderzoek en help de hulpverlening verbeteren!

Lees verder

Kastdeuren en pizza

'Die wijven ook altijd. Op een dag kom je de goeie tegen, geloof mij maar.' Mona was er de hele middag en ook Lisa voegde zich bij het bonte gezelschap. – Fran & The City, deel 9.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden