Dutch Lesbian Open

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 5 januari 2023
Type: Sport
Website: https://www.l-world.nl/events/dutch-lesbian-open-tennistoernooi/

Locatie:

Naam: Nationaal Tennis Centrum
Straat: Bovenkerkerweg 81
Postcode: 1187XC
Plaats: Amstelveen
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Van 5 t/m 8 januari 2023 organiseert Stichting The L*World de 1e Dutch Lesbian Open, een GLTA-tennistoernooi voor L* vrouwen.


De GLTA is een internationaal tenniscircuit voor LHBTI’s. Jaarlijks worden er wereldwijd zo’n 80 internationale tennistoernooien georganiseerd voor zowel beginnende als zeer ervaren spelers. Er doen zelfs wel eens oud-proftennissers mee.


Naast veel tenniswedstrijden is er natuurlijk nog volop ruimte om met elkaar te socializen met vrienden en om nieuwe vrienden te maken. Op de zaterdagavond is het traditionele players dinner, gevolgd door een feest. Hier zijn natuurlijk ook partners en vrienden van harte welkom.


Programma: Donderdag 19.30u Meet en Greet, Vrijdag 9.00u start wedstrijden, tussen 18-21u kan er (tegen een meerprijs) gebruik worden gemaakt van een heerlijk Italiaans Pastabuffet. Zaterdag 9.00u start wedstrijden, 19.30u Players Dinner + Party (tegen een meerprijs), Zondag 9.00u start wedstrijden met om ca 16.00u de prijsuitreiking. 


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Ride or Die

Queer Brighton alt-rockers ARXX brengen hun langverwachte debuutalbum uit op 31 maart. 'Gedurfd en goudeerlijk', de verhalende songs zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Lees verder

Roze in wit

Dokters voor diversiteit & inclusiviteit in de zorgsector: De organisatie zet zich in voor het verbeteren van het LHBTI+-leefklimaat in de zorg, voor zowel artsen als patiënten.

Lees verder

Conqueer the World

Queer Cinema op Kaboom Animation Festival in Amsterdam, Utrecht en online: Betreed de wondere wereld van queer animatie en zie hoe queer identiteit wordt gerepresenteerd in het genre.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden