Gender Pub Quiz met Nanoah Struik!

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 11 oktober 2022
Tijd: 19:30-21:30
Type: Debat
Website: https://www.bibliotheekhengelo.nl/programma/456-gender-pub-quiz-met-nanoah-struik

Locatie:

Naam: Bibliotheek Hengelo
Straat: Beursstraat 34
Postcode: 7551 HV
Plaats: Hengelo
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Nanoah Struik – ervaringsdeskundige op het gebied van non-binariteit – neemt ons mee in de Queer (Pub)Quiz. Een zeer interactieve avond waarin plezier en speelse educatie voorop staat. Bereid je voor op een pub-quiz over de queer popcultuur, met een focus op gender/non-binariteit. 


De Queer (pop)-quiz is bedoeld om meer te leren over de queer pop en Non-Binariteit, enige kennis over dit onderwerp is niet vereist, maar natuurlijk wel handig als je de quiz wil winnen! Dus neem je mensen mee (of je ouders als ze nog wel wat kunnen leren op dit vlak), sluit aan en win die quiz!


 


Nanoah Struik


Nanoah Struik is van oorsprong Drents maar woont tegenwoordig in Den Haag en is actief als activist, schrijver, spreker, podcast- en contentmaker en zelfstandig ondernemer. Gender(identiteit & diversiteit) zijn onderwerpen waar Nanoah graag en vaak over praat. Onder andere in de podcast: De Genderkwiebus. Nanoah is ervaringsdeskundige op het gebied van non-binariteit en schreef het boek ‘X- Alles & Niets.


Meer info over Nanoah’s werk en projecten op www.nanoahstruik.com


Dit evenement is gratis, maar je moet wel even registreren.


19:30 inloop met koffie/thee. Aanvang 20:00.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Ride or Die

Queer Brighton alt-rockers ARXX brengen hun langverwachte debuutalbum uit op 31 maart. 'Gedurfd en goudeerlijk', de verhalende songs zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Lees verder

Roze in wit

Dokters voor diversiteit & inclusiviteit in de zorgsector: De organisatie zet zich in voor het verbeteren van het LHBTI+-leefklimaat in de zorg, voor zowel artsen als patiënten.

Lees verder

Conqueer the World

Queer Cinema op Kaboom Animation Festival in Amsterdam, Utrecht en online: Betreed de wondere wereld van queer animatie en zie hoe queer identiteit wordt gerepresenteerd in het genre.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden