Gender Pub Quiz met Nanoah Struik!

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 11 oktober 2022
Tijd: 19:30-21:30
Type: Debat
Website: https://www.bibliotheekhengelo.nl/programma/456-gender-pub-quiz-met-nanoah-struik

Locatie:

Naam: Bibliotheek Hengelo
Straat: Beursstraat 34
Postcode: 7551 HV
Plaats: Hengelo
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Nanoah Struik – ervaringsdeskundige op het gebied van non-binariteit – neemt ons mee in de Queer (Pub)Quiz. Een zeer interactieve avond waarin plezier en speelse educatie voorop staat. Bereid je voor op een pub-quiz over de queer popcultuur, met een focus op gender/non-binariteit. 


De Queer (pop)-quiz is bedoeld om meer te leren over de queer pop en Non-Binariteit, enige kennis over dit onderwerp is niet vereist, maar natuurlijk wel handig als je de quiz wil winnen! Dus neem je mensen mee (of je ouders als ze nog wel wat kunnen leren op dit vlak), sluit aan en win die quiz!


 


Nanoah Struik


Nanoah Struik is van oorsprong Drents maar woont tegenwoordig in Den Haag en is actief als activist, schrijver, spreker, podcast- en contentmaker en zelfstandig ondernemer. Gender(identiteit & diversiteit) zijn onderwerpen waar Nanoah graag en vaak over praat. Onder andere in de podcast: De Genderkwiebus. Nanoah is ervaringsdeskundige op het gebied van non-binariteit en schreef het boek ‘X- Alles & Niets.


Meer info over Nanoah’s werk en projecten op www.nanoahstruik.com


Dit evenement is gratis, maar je moet wel even registreren.


19:30 inloop met koffie/thee. Aanvang 20:00.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Toename discriminatie

Schrikbarend: Het aantal meldingen van LHBTIQ+ discriminatie is met bijna een kwart gestegen. 'De regenbooggemeenschap en andere minderheden lijken in deze onzekere tijden de zondebok te worden.'

Lees verder

Even opwarmen

Zina is bijna te laat op haar werk en Mijntje biedt aan om haar een lift te geven. Dan kan Zina zich in de auto alvast een beetje voorbereiden op haar eerste klant…

Lees verder

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden