De MeeZing bij café Saarein

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 9 oktober 2022
Tijd: 17:00-20:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.heavenlycreature.nl/zingen/meezing-saarein/

Locatie:

Naam: Café Saarein
Straat: Elandsstraat 119-HS
Postcode: 1016 RX
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Heerlijk om lekker mee te zingen met “Manuela” en “Pappie loopt toch niet zo snel”, maar wat de MeeZing van Irene Hemelaar nog extra fijn maakt is de diversiteit, de bijzondere mensen om je heen, de warmte en de leuke gesprekken voor tussen en na het zingen. Ik heb weer genoten!


Sinds januari 2005 organiseert  Café Saarein in samenwerking met Irene Hemelaar iedere tweede zondag van de maand* de Nederlandstalige MeeZing. Tussen 17.00 en 20.00 meezingplezier mét je eigen tekstboekje.


Saarein, Elandsstraat 119, Amsterdam


Help zelf ook mee bij het samenstellen van het maandelijks wisselende programma. Kies je favoriete lied alvast uit en mail hem aan irene@heavenlycreature.nl!


Aanstaande zondag gaan we (eindelijk!) weer zingen in Café Saarein. Alle liefhebbers zijn van harte welkom om 17.00. We zingen 3 maal een half uur tot 20.00 uur.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Ride or Die

Queer Brighton alt-rockers ARXX brengen hun langverwachte debuutalbum uit op 31 maart. 'Gedurfd en goudeerlijk', de verhalende songs zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Lees verder

Roze in wit

Dokters voor diversiteit & inclusiviteit in de zorgsector: De organisatie zet zich in voor het verbeteren van het LHBTI+-leefklimaat in de zorg, voor zowel artsen als patiënten.

Lees verder

Conqueer the World

Queer Cinema op Kaboom Animation Festival in Amsterdam, Utrecht en online: Betreed de wondere wereld van queer animatie en zie hoe queer identiteit wordt gerepresenteerd in het genre.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden