Erfgoedweekend x COC Limburg

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 12 november 2022
Tijd: 12:00-18:00
Type: Overige
Website: https://coclimburg.nl/evenement/sociaal-historisch-centrum-voor-limburg-coc-archief-erfgoed-weekend/

Locatie:

Naam: Café Rosé
Straat: Bogaardenstraat 43
Postcode: 6211 SN
Plaats: Maastricht
Provincie: Limburg
Land: Nederland

Omschrijving:

Het Sociaal-Historisch Centrum Limburg doet op 12 november mee aan het Erfgoedweekend. In samenwerking met het COC Limburg zal door hen de inventaris van het COC Limburg archief gepresenteerd worden, en overhandigd aan Geert Gabriëls, de nieuwe ambassadeur van het archief van COC Limburg. 


Naast de officiële overhandiging van de inventaris zullen er projecten van studenten van UM en Hogeschool Zuyd gepresenteerd worden die gelinkt zijn aan het archief COC Limburg.


Vanaf 11:30 is er vrije inloop in Café Rosé, en het evenement vindt plaats van 12:00 tot 14:00, met na afloop tijd voor een feestelijke borrel.


Aanmelden voor dit evenement kan via a.peeters@maastrichtuniversity.nl. Hierbij wel de opmerking dat er maar een beperkt aantal plaatsen is, dus wacht niet te lang indien u wilt komen!


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden