Erfgoedweekend x COC Limburg

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 12 november 2022
Tijd: 12:00-18:00
Type: Overige
Website: https://coclimburg.nl/evenement/sociaal-historisch-centrum-voor-limburg-coc-archief-erfgoed-weekend/

Locatie:

Naam: Café Rosé
Straat: Bogaardenstraat 43
Postcode: 6211 SN
Plaats: Maastricht
Provincie: Limburg
Land: Nederland

Omschrijving:

Het Sociaal-Historisch Centrum Limburg doet op 12 november mee aan het Erfgoedweekend. In samenwerking met het COC Limburg zal door hen de inventaris van het COC Limburg archief gepresenteerd worden, en overhandigd aan Geert Gabriëls, de nieuwe ambassadeur van het archief van COC Limburg. 


Naast de officiële overhandiging van de inventaris zullen er projecten van studenten van UM en Hogeschool Zuyd gepresenteerd worden die gelinkt zijn aan het archief COC Limburg.


Vanaf 11:30 is er vrije inloop in Café Rosé, en het evenement vindt plaats van 12:00 tot 14:00, met na afloop tijd voor een feestelijke borrel.


Aanmelden voor dit evenement kan via a.peeters@maastrichtuniversity.nl. Hierbij wel de opmerking dat er maar een beperkt aantal plaatsen is, dus wacht niet te lang indien u wilt komen!


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

K's Choice - Community Edition

What You See Festival: Leo van Emden volgde twee maanden lang de bijna 100 zangliefhebbers uit de LGBTQIA+ gemeenschap in hun reis naar een concert met K's Choice.

Lees verder

Pink Parents: Sylvia en Wendy

'Het krijgen van een kind is voor veel regenboogouders een intensief traject en dan is het kindje daar… Hoe leuk is het dan als iemand met een cadeautje komt dat op jouw gezin gericht is?'

Lees verder

Caribisch & queer

Hoe zit het precies met het roze leefklimaat in het Caribisch gebied? Homoseksualiteit is nog strafbaar in zes verschillende gebieden, maar er zijn ook positieve ontwikkelingen.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden