Erfgoedweekend x COC Limburg

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 12 november 2022
Tijd: 12:00-18:00
Type: Overige
Website: https://coclimburg.nl/evenement/sociaal-historisch-centrum-voor-limburg-coc-archief-erfgoed-weekend/

Locatie:

Naam: Café Rosé
Straat: Bogaardenstraat 43
Postcode: 6211 SN
Plaats: Maastricht
Provincie: Limburg
Land: Nederland

Omschrijving:

Het Sociaal-Historisch Centrum Limburg doet op 12 november mee aan het Erfgoedweekend. In samenwerking met het COC Limburg zal door hen de inventaris van het COC Limburg archief gepresenteerd worden, en overhandigd aan Geert Gabriëls, de nieuwe ambassadeur van het archief van COC Limburg. 


Naast de officiële overhandiging van de inventaris zullen er projecten van studenten van UM en Hogeschool Zuyd gepresenteerd worden die gelinkt zijn aan het archief COC Limburg.


Vanaf 11:30 is er vrije inloop in Café Rosé, en het evenement vindt plaats van 12:00 tot 14:00, met na afloop tijd voor een feestelijke borrel.


Aanmelden voor dit evenement kan via a.peeters@maastrichtuniversity.nl. Hierbij wel de opmerking dat er maar een beperkt aantal plaatsen is, dus wacht niet te lang indien u wilt komen!


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Vrijheid of geestelijk afsterven

Ingrid Kluvers schreef een roman over de coming out van een lesbische vrouw in de jaren 1980. De worstelingen van hoofdpersonage Hans zijn deels autobiografisch en voor iedereen herkenbaar.

Lees verder

Onthulling van Laxmi Manuela

'Het voelt voor mij ontzettend goed om tijdens Rotterdam Pride 2023 mijn persoonlijke verhaal te delen en zo anderen, die twijfelen over hun geaardheid, te inspireren!'

Lees verder

Liefde wint in België

Alice on the Roof bracht een hartverwarmend nummer uit om een historische mijlpaal te vieren: de 20e verjaardag van het huwelijk voor mensen van hetzelfde geslacht in België.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden