Janey Eindejaarsfeest Het Sieraad

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 10 december 2022
Tijd: 23:00-04:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/events/436363471760383

Locatie:

Naam: Het Sieraad
Straat: Postjesweg 1
Postcode: 1057 DT
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

For girls who love girls who love girls.


Om het jaar mooi en groots af te sluiten heb ik gekozen voor de pracht locatie: Het Sieraad in Amsterdam, met meerdere zalen zal het voelen als een mini festival, de grote Urban, hitjes zaal, een wat kleinere House zaal en een area waar je rustig kunt chillen, kletsen en een foodcorner! Met deze locatie en +- 1400 bezoekers zullen wij het eindejaarsfeest afsluiten met een knaller! BE THERE!


We all love women, don't we? Let's get together and meet new lovers & friends. Janey will bring all the girls to the urban yard. Let's dance, drink, flirt, laugh, connect and vibe.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Roze Woensdag 2024

'Stichting Roze Woensdag nodigt iedereen uit om deze dag in het roze te lopen en te feesten, want hiermee toon je solidariteit aan de LHBTIQ+ gemeenschap. We vieren wat we bereikt hebben en staan stil bij wat er nog te doen is op dit vlak.'

Lees verder

Spiegelbeeld

Haar vingers bewogen, haar nagels kropen tergend langzaam omhoog. Kippenvel op het randje van lekker. Er klopte iets niet. Er was een derde hand, in mijn nek... - Fran & The City

Lees verder

IHLIA: Protest2Pride

De foto's van Marian Bakker fungeren als een genuanceerd historisch verslag, een bijdrage aan ons collectieve geheugen en begrip. Ook jij kunt bijdragen aan de expo: upload jouw foto!

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden