Janey Eindejaarsfeest Het Sieraad

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 10 december 2022
Tijd: 23:00-04:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/events/436363471760383

Locatie:

Naam: Het Sieraad
Straat: Postjesweg 1
Postcode: 1057 DT
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

For girls who love girls who love girls.


Om het jaar mooi en groots af te sluiten heb ik gekozen voor de pracht locatie: Het Sieraad in Amsterdam, met meerdere zalen zal het voelen als een mini festival, de grote Urban, hitjes zaal, een wat kleinere House zaal en een area waar je rustig kunt chillen, kletsen en een foodcorner! Met deze locatie en +- 1400 bezoekers zullen wij het eindejaarsfeest afsluiten met een knaller! BE THERE!


We all love women, don't we? Let's get together and meet new lovers & friends. Janey will bring all the girls to the urban yard. Let's dance, drink, flirt, laugh, connect and vibe.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Vrijheid of geestelijk afsterven

Ingrid Kluvers schreef een roman over de coming out van een lesbische vrouw in de jaren 1980. De worstelingen van hoofdpersonage Hans zijn deels autobiografisch en voor iedereen herkenbaar.

Lees verder

Onthulling van Laxmi Manuela

'Het voelt voor mij ontzettend goed om tijdens Rotterdam Pride 2023 mijn persoonlijke verhaal te delen en zo anderen, die twijfelen over hun geaardheid, te inspireren!'

Lees verder

Liefde wint in België

Alice on the Roof bracht een hartverwarmend nummer uit om een historische mijlpaal te vieren: de 20e verjaardag van het huwelijk voor mensen van hetzelfde geslacht in België.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden