IJssel Dykes: sporten, wandelen, gezelligheid

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 24 november 2022
Tijd: 19:45-21:00
Type: Sport
Website: https://cocdeventer.nl/organisatie/ijssel-dykes/

Locatie:

Naam: Duivengang
Straat: Broederenstraat 1
Postcode: 17411 LA
Plaats: Deventer
Provincie: Overijssel
Land: Nederland

Omschrijving:

De IJssel Dykes, een initiatief van COC Deventer, bestaat uit een groep vrouwen die iedere donderdagavond sport of wandelt. Om 19.45 uur komen wij samen in de sportzaal aan de Duivengang, Broederenstraat 1 Deventer. De wandeldames vertrekken hier vandaan voor een wandeling van ruim een uur door Deventer en langs de IJssel.


Naast het sporten en wandelen wordt er in de zomermaanden juli/augustus een afwisselend sportzomerprogramma georganiseerd en de laatste avond van deze periode een afsluitende barbecue.


Lijkt het je leuk om samen met andere LHBTI-vrouwen te sporten of te wandelen kom dan een keer een avond meedoen of neem contact op met ijsseldykes@cocdeventer.nl.


Donderdagavond van 19.45 – 21.00 uur.


Broederenstraat 1, gymzaal ‘De Duivengang’. Ingang is in De Duivengang (straatje van de ANWB naar Xenos); het hek door en gelijk de trap op.


Voetbal, volleybal, badminton; steeds drie trainingen achter elkaar dezelfde sport.


Ben je lid van het COC dan is de training gratis, anders betaal je € 3,00.


Na het sporten gaan we wat drinken in een café in de stad.


Dit zijn de huishoudelijke regels:


Draag zaalschoenen. Je mag in de sportzaal geen schoenen dragen, waarvan de zolen afgeven op de vloer van de sportzaal of waarmee op straat wordt gelopen.


Draag je een bril en ga je basketballen of volleyballen, dan is het advies een sportbril te kopen. Die kan tegen een stootje en blijft beter op je hoofd zitten.


Het dragen van sieraden tijdens het sporten is niet toegestaan. Je loopt hierdoor kans op verwondingen.


IJssel Dykes is niet aansprakelijk voor eventueel letsel of voor diefstal of verlies van eigendommen. Laat kostbaarheden zo veel mogelijk thuis.


Leuk als je komt meetrainen! Wil je meer informatie of heb je vragen stuur dan een mail naar ijsseldykes@cocdeventer.nl.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Toename discriminatie

Schrikbarend: Het aantal meldingen van LHBTIQ+ discriminatie is met bijna een kwart gestegen. 'De regenbooggemeenschap en andere minderheden lijken in deze onzekere tijden de zondebok te worden.'

Lees verder

Even opwarmen

Zina is bijna te laat op haar werk en Mijntje biedt aan om haar een lift te geven. Dan kan Zina zich in de auto alvast een beetje voorbereiden op haar eerste klant…

Lees verder

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden