Hij, zij, hen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 8 november 2022
Tijd: 21:15-22:00
Type: Film
Website: https://kro-ncrv.nl/programmas/hij-zij-hen

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Op dinsdag 18 oktober start bij KRO-NCRV een nieuwe reeks van de NPO 3-serie Hij zij, hen. In Hij, zij, hen ontmoet presentator Jan Kooijman transgenderpersonen in hun dagelijks leven en bij hun transitie. Dat is een lange weg met veel ups en downs. Het is het zesde seizoen van het programma met de eerdere titel Hij is een Zij. Nieuw in dit seizoen is dat prominente transgenderpersonen als zanger Sam Bettens (trans man), acteur Thorn de Vries (non-binair) en Tweede Kamerlid Lisa van Ginneken (trans vrouw) de deelnemers gaan bijstaan tijdens hun transitieproces. De drie buddies delen hun eigen ervaringen en praten openhartig over onder andere acceptie, reactie van de omgeving en hun transitie.


Hij, zij, hen is een televisieprogramma van KRO-NCRV en is geproduceerd door Skyhigh TV. KRO-NCRV staat voor een samenleving waarin er plek is voor iedereen. Om dat te bereiken, moet iedereen zich wel meer in elkaar verdiepen en opkomen voor mensen die het nodig hebben. Daarom maakt KRO-NCRV programma’s zoals Hij, zij, hen.


Hij, zij, hen is te zien vanaf dinsdag 18 oktober bij KRO-NCRV om 21.15 uur op NPO 3.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

K's Choice - Community Edition

What You See Festival: Leo van Emden volgde twee maanden lang de bijna 100 zangliefhebbers uit de LGBTQIA+ gemeenschap in hun reis naar een concert met K's Choice.

Lees verder

Pink Parents: Sylvia en Wendy

'Het krijgen van een kind is voor veel regenboogouders een intensief traject en dan is het kindje daar… Hoe leuk is het dan als iemand met een cadeautje komt dat op jouw gezin gericht is?'

Lees verder

Caribisch & queer

Hoe zit het precies met het roze leefklimaat in het Caribisch gebied? Homoseksualiteit is nog strafbaar in zes verschillende gebieden, maar er zijn ook positieve ontwikkelingen.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden