Samen de Oranje Leeuwinnen kijken

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 11 november 2022
Tijd: 20.00
Type: Sport

Locatie:

Naam: In overleg
Straat: In overleg
Postcode: In overleg
Plaats: In overleg
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Om 20:00 uur spelen onze Leeuwinnen weer een wedstrijd tegen Costa Rica. Heb je zin om samen te gaan kijken in de stad? Sluit dan gezellig bij ons aan! We kijken samen deze wedstrijd in de kroeg. De locatie is in overleg! We kiezen een plek die centraal ligt voor degenen die zich aanmelden. Na aanmelden wordt je toegevoegd aan de tijdelijke Whats-app groep en vanuit daar volgt de verdere communicatie. Aanmelden via: Simone Pastoors siempas@gmail.com.


Kun je deze wedstrijd niet, maar wil je graag een andere keer mee kijken? Meld je dan aan voor de 'Oranje Leeuwinnen fans' Whats-app groep!  


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

K's Choice - Community Edition

What You See Festival: Leo van Emden volgde twee maanden lang de bijna 100 zangliefhebbers uit de LGBTQIA+ gemeenschap in hun reis naar een concert met K's Choice.

Lees verder

Pink Parents: Sylvia en Wendy

'Het krijgen van een kind is voor veel regenboogouders een intensief traject en dan is het kindje daar… Hoe leuk is het dan als iemand met een cadeautje komt dat op jouw gezin gericht is?'

Lees verder

Caribisch & queer

Hoe zit het precies met het roze leefklimaat in het Caribisch gebied? Homoseksualiteit is nog strafbaar in zes verschillende gebieden, maar er zijn ook positieve ontwikkelingen.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden