Samen de Oranje Leeuwinnen kijken

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 11 november 2022
Tijd: 20.00
Type: Sport

Locatie:

Naam: In overleg
Straat: In overleg
Postcode: In overleg
Plaats: In overleg
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Om 20:00 uur spelen onze Leeuwinnen weer een wedstrijd tegen Costa Rica. Heb je zin om samen te gaan kijken in de stad? Sluit dan gezellig bij ons aan! We kijken samen deze wedstrijd in de kroeg. De locatie is in overleg! We kiezen een plek die centraal ligt voor degenen die zich aanmelden. Na aanmelden wordt je toegevoegd aan de tijdelijke Whats-app groep en vanuit daar volgt de verdere communicatie. Aanmelden via: Simone Pastoors siempas@gmail.com.


Kun je deze wedstrijd niet, maar wil je graag een andere keer mee kijken? Meld je dan aan voor de 'Oranje Leeuwinnen fans' Whats-app groep!  


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Rapport over biseksualiteit

Opvallende resultaten in 'Intersections', het eerste rapport specifiek over biseksualiteit. Samen met Barbara Oud, directeur van Stichting Bi+ Nederland, nemen we de resultaten door.

Lees verder

Paarse Vrijdag 2023

All Day Every Day: Op 8 december is het Paarse Vrijdag, dé GSA-actiedag waarop de hele school steun en respect voor sekse, gender, en seksuele diversiteit laat zien door paars te dragen. Wij spraken docent Djoeke!

Lees verder

Horoscoop december 2023

Geniet van elke seconde die je doorbrengt met de vrouw die zoveel gevoelens bij je oproept, ook al heeft jullie relatie misschien een einddatum. – Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden