Buiten de lijnen: activistisch en poëtisch schrijven

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 25 november 2022
Tijd: 16:00-18:00
Type: Workshop
Website: https://ihlia.nl/programma/agenda/

Locatie:

Naam: OBA Oosterdok
Straat: Oosterdokskade 143
Postcode: 1011 DL
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

In deze workshop helpt dichter Anne Stoof jou bij het zetten van de eerste woorden op papier, en voor wie dat wil, ook door ze voor te dragen.


Spoken word is van oorsprong het activistische antwoord op de traditionele poëzie. Regels worden losgelaten en geven ruimte voor het uitdrukken van je puurste gevoelens en gedachten. Want zoals bij veel dingen in het leven, verschijnen de mooiste kleuren buiten de lijnen.


OVER ANNE STOOF


Door zijn meest kwetsbare ik te delen in zijn gedichten, wil Anne laten zien dat wij mensen veel meer overeenkomen dan we vaak denken. Luister naar zijn woorden en besef dat je nooit echt alleen bent.


Aanmelden: reserveer een plek via aanmelden@ihlia.nl


Dit is een activiteit in het kader van de tentoonstelling >With Pride: Regenbooggeschiedenis & jij


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Onderzoek naar geweld

Hoewel Nederland bekend staat om zijn tolerantie, weten we dat er nog steeds veel geweld plaatsvindt om genderidentiteit of seksuele oriëntatie. Wat zet mensen aan tot dit geweld?

Lees verder

Transgender Zichtbaarheid

De 'Transgender Day of Visiblity', voor bewustwording van de positie van transgender mensen die op wereldwijde schaal te maken hebben met discriminatie, vindt sinds 2009 jaarlijks plaats op 31 maart.

Lees verder

Kroongetuige

Patricia Cornwell schreef een nieuw boek en we weten meer (Nicole Kidman!) over de TV-serie. Forensisch patholoog Kay Scarpetta wordt- in dit 26ste deel- achtervolgd door haar verleden.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden