Buiten de lijnen: activistisch en poëtisch schrijven

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 25 november 2022
Tijd: 16:00-18:00
Type: Workshop
Website: https://ihlia.nl/programma/agenda/

Locatie:

Naam: OBA Oosterdok
Straat: Oosterdokskade 143
Postcode: 1011 DL
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

In deze workshop helpt dichter Anne Stoof jou bij het zetten van de eerste woorden op papier, en voor wie dat wil, ook door ze voor te dragen.


Spoken word is van oorsprong het activistische antwoord op de traditionele poëzie. Regels worden losgelaten en geven ruimte voor het uitdrukken van je puurste gevoelens en gedachten. Want zoals bij veel dingen in het leven, verschijnen de mooiste kleuren buiten de lijnen.


OVER ANNE STOOF


Door zijn meest kwetsbare ik te delen in zijn gedichten, wil Anne laten zien dat wij mensen veel meer overeenkomen dan we vaak denken. Luister naar zijn woorden en besef dat je nooit echt alleen bent.


Aanmelden: reserveer een plek via aanmelden@ihlia.nl


Dit is een activiteit in het kader van de tentoonstelling >With Pride: Regenbooggeschiedenis & jij


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Babs: Half

Ritmisch, energiek en verhalend: producer en songwriter Babs brengt op 3 mei haar vijfde EP uit, over de zoektocht naar haar roots en identiteit. De release wordt ondersteund met een clubtour door het land.

Lees verder

Zichtbaar en bang

'Mijn wens voor Lesbian Visibility Day is dat iedereen zichzelf mag zijn, zonder veroordeeld te worden door anderen. Voor mezelf wens ik dat ik wat meer lef krijg om te gaan staan voor wie ik ben.'

Lees verder

Toename discriminatie

Schrikbarend: Het aantal meldingen van LHBTIQ+ discriminatie is met bijna een kwart gestegen. 'De regenbooggemeenschap en andere minderheden lijken in deze onzekere tijden de zondebok te worden.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden